Spausdinti šį puslapį

Ukmergėje nušautas žmogus, naktį didelės policijos pajėgos mieste ieškojo ginkluoto įtariamojo

Ketvirtadienio vakarą, apie 20 val., pilietis policijai pranešė, kad Ukmergėje, Linų g. esančiame name, rado nužudytą vyrą (gim. 1973 m.).

Paaiškėjo, kad žmogus nušautas – kūnas su šautinėmis žaizdomis. Sekite svarbiausias naujienas socialiniuose tinkluose! Ukmergėje nušautas žmogus, naktį didelės policijos pajėgos mieste ieškojo ginkluoto įtariamojo © DELFI Buvo įtarta, kad ginkluotas žudikas dar gali būti pasislėpęs name. Todėl vietos policija namą apsupo ir saugojo, kol iš Vilniaus atvyko antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ kovotojai. Jie patikrino pastatą, tačiau ginkluoto įtariamojo jame nerado. Manoma, kad minėto namo gyventojas buvo nušautas ketvirtadienį apie pietus. Pareigūnai greitai nustatė, kas galėjo vyrą nužudyti. Įtariamasis anksčiau yra turėjęs reikalų su teisėsauga. Pradėta didelė paieškos operacija: mieste stabdomi ir tikrinami automobiliai ir t.t. Po vidurnakčio Linų g. dar stovėjo penki policijos automobiliai, dirbo ekspertai. Vėlų vakarą Ukmergėje pasklido kalbos, kad įtariamasis žudikas rastas nusižudęs, tačiau policijos pareigūnai šį gandą paneigė.

Šaltinis: Delfi.lt

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)