Spausdinti šį puslapį

„Žalgiriečiui“ skirtas suėmimas

Vilniaus apskr. policija skelbia sulaikiusi  BC „Žalgiris“ krepšininku prisistatinėjusį jaunuolį (gim. 1997 m.).

Gruodžio 10 d. per e.policija.lt kreipėsi mergina, kad asmuo, jai prisistatęs BC „Žalgiris“ krepšininku Roku Jokubaičiu ir įgijęs jos pasitikėjimą, prašė apmokėti jo paslaugas bei nupirkti įvairius daiktus.

Vilniaus apskr. vyriausiajame policijos komisariate buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo.

Gruodžio 12 d. sostinės Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos 2-ojo skyriaus pareigūnai viename Vilniaus viešbučių sulaikė sukčiavimu įtariamą jaunuolį, tariamą BC „Žalgiris“ krepšininką. Sulaikius įtariamąjį, buvo atliktos kratos. Jų metu buvo rasti daiktai ir drabužiai su BC „Žalgiris“ simbolika. Sekmadienį teismas jam skyrė griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą 3 mėn. Įtariamasis anksčiau teistas už sukčiavimą.

Policijos pareigūnai įtaria, kad šis jaunuolis padarė ir daugiau panašaus pobūdžio nusikaltimų, todėl prašo nukentėjusių asmenų kreiptis į Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto pirmojo policijos komisariato 2-ojo veiklos skyriaus vyresniąją tyrėją Margaritą Balciulienę, tel. (8 5) 271 7709, 8 612 48085, el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba paskambinti skubios pagalbos telefonu 112.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)