Spausdinti šį puslapį

Vagies paieškos buvo sėkmingos

Asta KROGERTIENĖ

Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio specialistė

Į maisto prekių parduotuvę Ukmergėje įsibrovusį ir alkoholinius gėrimus pavogusį asmenį policijos pareigūnai nustatė ir sulaikė per tris valandas.

Sausio 4-osios naktį, apie 2.40  val., patruliuodami pareigūnai Vytauto gatvėje, prie maisto prekių parduotuvės, pamatė stovintį saugos tarnybos automobilį. Paaiškėjo, kad prieš keletą minučių parduotuvė buvo apvogta.

Į vidų vagis pateko sulaužęs žaliuzes ir plyta išdaužęs plastikinių durų stiklą. Informacija buvo perduota Vilniaus apskr. VPK Operatyvaus valdymo skyriaus budėtojui, kuris į įvykio vietą išsiuntė pareigūnų pastiprinimą.

 Policijos pareigūnai nedelsdami organizavo paiešką karštais pėdsakais. Reagavimo skyriaus tyrėjai Vitalijus Jatkauskas, Deividas Ivanauskas ir Sigitas Kalesnykas pėsčiomis bei automobiliu apieškojo aplinkines gatves ir kiemus.

Tyrėjai V. Jatkauskas ir D. Ivanauskas tęsė paieškas pėsčiomis, ieškodami kraujo pėdsakų, gatvelėmis nuėjo apie 7 kilometrus. Jau netoli miesto centro, gatvelių sankryžoje, kraujo žymės dingo.

Tuomet pareigūnai taksi automobiliu nedelsdami grįžo į policijos komisariatą, peržiūrėjo miesto kamerų vaizdo įrašus ir pastebėjo juodą striukę vilkintį asmenį, kuris glėbyje laikė alkoholio butelius, o jo viena ranka galimai buvo kruvina.

Pareigūnai nustatė jo asmenybę bei išsiaiškino, kuria kryptimi jis judėjo toliau.

5.50 val. įtariamasis asmuo buvo sulaikytas ir pristatytas į Ukmergės rajono policijos komisariatą. Tai – policijai žinomas, ne kartą teistas 36 m. Ukmergės gyventojas.

Ukmergės r. policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 2 d.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)