Spausdinti šį puslapį

Sodininkams vadovaus Julius Kazėnas

Julius Kazėnas Julius Kazėnas

Ukmergės susivienijimo „Sodai“ pirmininku išrinktas Julius Kazėnas. Rinkimai vyko gegužės 25 d. Juose dalyvavo 14  sodų bendrijų pirmininkų. Susivienijimas Ukmergėje vienija 18 sodų bendrijų.

J. Kazėnas pakeitė vos mėnesį pirmininkės pareigas ėjusią ir jų atsisakyti nutarusią Nijolę Bolšakovienę.

Naująja pirmininke ji buvo vienbalsiai išrinkta balandį vykusiame ataskaitiniame rinkiminiame Ukmergės rajono sodininkų susivienijimo „Sodai“  susirinkime. Tuomet iš šių pareigų atsistatydino ilgametis pirmininkas Antanas Perednis.

J. Kazėnas sakė, kad nors pats sodo ir neturi, ši veikla jam, kaip Ukmergės miesto bendruomenės pirmininkui, nėra svetima. Todėl ir priėmė sodų bendrijų vadovų siūlymą vadovauti organizacijai.

Pirmiausias darbas, kurio ėmėsi, – organizacijos įstatų keitimas.

J. Kazėnas sakė jau susitikęs su aplinkosaugos, maisto ir veterinarijos, kitų tarnybų specialistais ir aptaręs opiausias sodininkų problemas. Tarp jų – su keliais, šiukšlių išvežimu, pastatų statybomis susiję klausimai.

Naujasis pirmininkas sakė turintis sumanymų suteikti galimybę sodininkams prekiauti savo užauginta produkcija.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)