Spausdinti šį puslapį

A. Tapinas: kaip užsitikrinti geras ateities perspektyvas

Žurnalistas Andrius Tapinas ir Taujėnų gimnazijos direktorius Darius Kaplūnas. Žurnalistas Andrius Tapinas ir Taujėnų gimnazijos direktorius Darius Kaplūnas.

Lapkričio 29 dieną Taujėnų gimnazijoje viešėjo žurnalistas, laidų vedėjas, rašytojas Andrius Tapinas. Metų pradžioje jis paskelbė akciją „Pasikviesk Andrių pas save“ ir pasižadėjo aplankyti 100 Lietuvos mokyklų.

Mūsų gimnazijos direktorius Darius Kaplūnas parašė žurnalistui laišką, pakvietė jį. Ir štai – sulaukėme garbingo svečio.

Mokiniai A. Tapiną daugiausia pažįsta iš televizijos laidų, bet jis pasakojo ne apie televiziją, o kaip pasiruošti gyvenimui po mokyklos, kaip įsitvirtinti konkurencingame pasaulyje.

Mokiniai klausėsi pasakojimo apie projektą ,,Misija Sibiras“, kuriame šiais metais dalyvavo žurnalistas, apie savanorystės svarbą.

A. Tapinas kalbėjo ir apie savo šeimą, vaikų auklėjimą, į mokinius jis kreipėsi vadindamas juos skaitmenine karta, pabrėždamas informacinių technologijų išmanymo ir anglų kalbos mokėjimo svarbą.

Tačiau šiuolaikinis žmogus turėtų nepamiršti ir skaitymo malonumo bei naudos. Vienas iš labiausiai stabdančių dalykų gyvenime, anot svečio, – baimė daryti, ką norite.

Valentina ŠALAVĖJIENĖ

Taujėnų gimnazijos socialinė pedagogė

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)