Spausdinti šį puslapį

Netradicinio sporto čempionatas

Rungčių nugalėtojai apdovanoti saldžiais prizais.  Alberto ir Gailutės Vėbrų nuotr. Rungčių nugalėtojai apdovanoti saldžiais prizais. Alberto ir Gailutės Vėbrų nuotr.

Virginija SAKALIENĖ

Vlado Šlaito viešosios bibliotekos Antakalnio III padalinio vyresnioji bibliotekininkė

Puikus šeštadienio oras sukvietė Antakalnio III kaimo gyventojus ir svečius į Rajoninį netradicinio sporto čempionatą. Projektas finansuotas Ukmergės rajono savivaldybės biudžeto lėšomis.

Mus savo apsilankymu pagerbė Seimo narys Juozas Varžgalys, palaikyti atvyko ir sveikinimo žodį tarė Pivonijos seniūnė Violeta Kvirienė. Smagiai nusiteikę atvyko mūsų draugai – Laičių ir Liaušių kaimų bendruomenių nariai.

Džiaugiamės sulaukę merginų iš „Prisijungusi Lietuva“ komandos. Atsakinėjome į įvairius klausimus ir laimėjome daug prizų.

Mažiesiems didelį džiaugsmą dovanojo Liaušių kaimo bendruomenė, atvežusi pripučiamą batutą. Buvo daug juoko ir gerų emocijų!

Vyko įvairios netradicinio sporto rungtys – čiuožėme slidėmis per pievą, į tolį mėtėme „kerzo“ batą, žaidėme „futbolą su šluotomis“, ant strypų bandėme užmesti kepurę... Buvo ir jėgos išbandymo rungčių – traukėme virvę, lipome virve į aukštį.

Rungčių nugalėtojai apdovanoti saldžiais prizais. Daugiausia apdovanojimų surinko mūsų, Antakalnio III kaimo, sportininkai. Sakoma, kad namuose ir sienos padeda!

Antrieji buvo Liaušių kaimo bendruomenės, o treti – Laičių kaimo bendruomenės nariai.

Pasportavusius gardžia koše pasivaišinti kvietė mūsų „gaspadinės“ Zita ir Vigilija.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)