Spausdinti šį puslapį

Bendruomenėje paminėta Šeimos diena

Šventės dalyviai.  Alberto Vėbros nuotr. Šventės dalyviai. Alberto Vėbros nuotr.

Gailutė VĖBRIENĖ

„Šeimoje mes esame tokie, kokie esame – linksmi, pikti, nuoširdūs, išsiblaškę, laimingi... Svarbiausia, kad čia mes jaustumėmės saugūs, reikalingi ir mylimi, kad žinotume, jog šeimoje mus išklausys, paguos, padės, patars ir palaikys“, – surengtoje Šeimos šventėje kalbėjo Antakalnio III kaimo vyresnioji bibliotekininkė ir bendruomenės pirmininkė Virginija Sakalienė.

Pasidžiaugė, kad mūsų seniūnaitijoje gyvena septynios daugiavaikės šeimos, kurios nusipelno didžiausios mūsų pagarbos.

Sveikindama su Tarptautine šeimos diena visus – mamytes ir tėvelius, močiutes ir senelius, žinoma, dukrytes ir sūnelius – šventės vedėja linkėjo visiems nuoširdaus meilės jausmo, savitarpio supratimo, atjautos ir švelnumo.

Susirinkusias šeimas pasveikino Pivonijos seniūnijos seniūnė Violeta Kvirienė. Visų dėmesį prikaustė instrumentinis ansamblis „Intermezzo“ iš Veprių, vadovaujamas Edvardo Ratauto. Beje, E. Ratautas šiemet pelnė Ukmergės rajono geriausio kultūros darbuotojo titulą. Klausydamiesi muzikinių kūrinių keliavome po Europą... Dėkojame svečiams už puikų pasirodymą.

Šventės dalyvius linksmino ir Antakalnio III mišrus vokalinis ansamblis „Retro“, vadovaujamas Mariaus Mikučionio.

Gausiai susirinkę žiūrovai žaidė linksmuosius žaidimus, atsakinėjo į klausimus, dainavo liaudies dainas apie šeimą...

Laikas prabėgo greitai. Šventė pavyko. Už ją esame dėkingi bendruomenės pirmininkei V. Sakalienei, meno vadovui M. Mikučioniui, Antakalnio III kaimo bendruomenei, akordeonininkui Alvydui Padriezui ir visiems dalyviams.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)