Ukmergės bendruomenių naujienos

Aplinkos ministras neseniai pasirašė įsakymus dėl mūsų rajone numatomų įgyvendinti projektų „Vandens tiekimo ir nuotekų tvarkymo infrastruktūros plėtra ir rekonstravimas Ukmergės rajono savivaldybėje“ bei „Paviršinių nuotekų tinklų statyba ir rekonstravimas Ukmergės mieste“ finansavimo.

Aplinkos ministerijos Vilniaus regiono aplinkos apsaugos departamento pareigūnai rugpjūčio 9 d. patikrino Ukmergėje veikiančią įmonę, kuri oficialiai deklaravo, jog teikia transporto ir logistikos paslaugas.

Grybavimo taisyklės panaikintos

Aplinkos ministro š. m. liepos 29 d. įsakymu panaikintos Grybavimo Lietuvos miškuose taisyklės.

Aplinkos ministerijos regionų aplinkos apsaugos departamentų (RAAD) pareigūnai gegužės mėnesį kyla į kovą su nelegalių tvorų statytojais.

Konkurse – viena pretendentė

Trečiadienį vyko konkursas užimti rajono savivaldybės Investicijų ir užsienio ryšių skyriaus vyriausiojo specialisto pareigas.

Visoje Vilniaus apskrityje rytoj vyks vienas didžiausių šiais metais akcijos „Lydeka“ reidų.

Gamta paskelbė pavasarį, o Valstybinė saugomų teritorijų tarnyba prie Aplinkos ministerijos (VSTT) kviečia keliauti po ypatingas mūsų krašto vietas – nacionalinius ir regioninius parkus.

Jau prasidėjo šiemetinis priėmimas į neetatinius aplinkos apsaugos inspektorius. Aplinkos ministerija kviečia visus, neabejingus gamtai ir siekiančius prisidėti ją saugant, imtis šių garbingų ir reikalingų visuomeninių pareigų.

Aplinkos ministerija parengė Administracinių nusižengimų kodekso pakeitimo projektą, kuriuo siūloma griežtinti atsakomybę bei nustatyti sankcijas ne tik juridiniams, bet ir fiziniams asmenims už netinkamą alyvos atliekų tvarkymą.

Lietuvoje - Gandrų palydos

Rugpjūčio 24-ąją, švento Baltramiejaus dieną, išlydime gandrus.

Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų