Ukmergės bendruomenių naujienos

Šiandienos jausmai ir veiksmai

Taip jau mes žmonės esame sutverti, kad turime labai saugomą kertelę, kurioje laikome brangiausius jausmus ir didžiausias paslaptis. Kol  šioje vietoje ramu – džiaugiamės gyvenimu. Ir jeigu tik šioje erdvėje atsiranda problema – kyla įtampa – gyvenimas pradeda verstis aukštyn kojom. O tada vienam žmogui aplinkybes valdyti darosi nepakeliama.

Mylėti niekam nežinant

Rytų išmintis byloja, kad nepasikeis gero žmogaus širdis, kaip nesušils vandenynas nuo degančio šiaudo.

Gyvena šv. Kalėdų dvasia

Artėjanti metų pabaiga paženklinta šv. Kalėdų dvasia. Šioje šventėje daug atjautos ir dovanų likimo nuskriaustiems ir tiems, kam  gyvenime blogiau sekasi.

„Aš myliu tėvelį“

Kiekvienam vaikui, atėjusiam į šį pasaulį, saugiausia augti mylinčių tėvų šeimoje. Mylinčių vienas kitą ir mylinčių vaikus aplinkoje. Meilė yra toks stiprus jausmas, kad valdo ne tik atskirų žmonių gyvenimus, bet ir visą pasaulį.

Ukmergės nestacionarių socialinių paslaugų centro Dienos socialinės globos institucijoje ir Krizių įveikimo skyriaus komandos tapo respublikinio ekologinio konkurso „Mano žalioji palangė“ laureatėmis.

Ukmergės nestacionarių socialinių paslaugų centras šią savaitę pasirašė sutartį dėl 9 automobilių, kuriais naudosis socialiniai darbuotojai, įsigijimo.

Ne tik slauga ir globa

 

Ukmergės nestacionarių socialinių paslaugų centre jau penkti metai vykdomas projektas „Integrali pagalba Ukmergės rajone“.

Ištikimi pasirinktai tarnybai

Norėdami pagirti žmogų, dažnai pasakome, jog yra ištikimas. Ištikimas šeimoje, darbe ar pasirinktai tarnybai. Ši būdo savybė yra labai talpi ir kartu labai aukštai vertina asmenybę.

Viskas tik į gera

Gyvenimo padiktuota tiesa, kad vaikai turi augti šeimose, o ne vaikų namuose, įgyja pagreitį. Dalintis savo namų šiluma ir atiduoti širdies dalelę svetimam nelaimingam vaikeliui pasiryžta vis daugiau ukmergiškių.

Tiesia gerumo ranką

Ukmergės nestacionarių socialinių paslaugų centro Pagalbos socialinės rizikos šeimoms skyriaus darbuotojai globoja per 150 šeimų. Šiais metais užsimezgė bendradarbiavimo ryšiai su labdaros ir paramos fondu „Ištiesk gerumo ranką nuskriaustiesiems“.

Puslapis 1 iš 3

Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų