Ukmergės bendruomenių naujienos

Ligoninėje besigydantys asmenys ne visada būna patenkinti čia teikiamomis paslaugomis. Skundai susiję su įvairiais nesusipratimais, tvarkomis, pasitaiko ir konfliktinių situacijų, nuoskaudų. Įstaigos vadovybė tvirtina, kad reaguojama į visus pacientų atsiliepimus, tačiau, sako, ir šie ne visada būna teisūs.

Ukmergės pirminės sveikatos priežiūros centre metus laiko galiojusi tvarka, kai šeimos gydytojai dirbo ir šeštadieniais, vėl keičiama. Nuo šių metų sausio pirmosios savaitgalį medikai nebedirba, nes tai paprasčiausiai neapsimoka.

Šiuo lai­ko­tar­piu la­bai svar­bu, kad imu­ni­nė sis­te­ma funk­cio­nuo­tų ne­pri­ekaiš­tin­gai ir ne­su­sirg­tu­mė­me per­ša­li­mo li­go­mis ar gri­pu.

Ukmergės PSPC vyriausioji gydytoja Janina Galiauskienė informavo, kad nuo šių metų gruodžio 1-osios išplečiamas pacientų registravimas elektroniniu būdu pas šeimos gydytojus, gydytojus akušerius-ginekologus, vaikų ligų gydytojus, gydytojus odontologus.

Nuo metų pradžios Ukmergės PSPC dirba ir šeštadieniais. Tačiau gyventojų šį paslauga visai nedomina – šeštadieniais pas budintį gydytoją apsilanko vos keli pacientai. Tuo tarpu rajono biudžetui noras įtikti ligoniams kainuoja  tūkstančius eurų.

Ukmergėje užfiksuotas naujas plaučių tuberkuliozės atvejis. Šia liga susirgo vienas mokinys. Specialistai įspėja, kad vos pajutus galimos ligos požymius, svarbu kreiptis į gydytoją.

Per praėjusį pusmetį sergantiems ukmergiškiams buvo išmokėta beveik pusantro milijono eurų ligos pašalpų – liaudyje vadinamų biuletenių.

Pro Ukmergės ligoninės langą iškritusios ir žuvusios 77 metų moters artimieji kreipėsi į teisėsaugą. Jie sako netikintys medikų pateiktomis išvadomis ir siekia išsiaiškinti, kodėl nutiko tokia nelaimė.

Naktį į trečiadienį nelaimė nutiko Ukmergės ligoninėje. Pro langą iškrito ir žuvo garbaus amžiaus pacientė. 

Jei jūs esate stambus ir sveriate per 100 kilogramų, prireikus skubios greitosios pagalbos galite tikėtis rimtų bėdų. Bent jau taip nutiko vienai insulto ištiktai į Ukmergės ligoninę gabentai moteriai. Betraukiant neštuvus iš automobilio šie neatlaikė ir ligonė nukrito ant žemės.

Puslapis 1 iš 3

Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų