Spausdinti šį puslapį

JUOZAS ERLICKAS „Ne visi namie“

Juozas Erlickas. Juozas Erlickas.

Šitoje programoje vėl susitiksime su pamiltais herojais – Juozapu, Daumantu ir Vytautu, šįsyk labai pasikeitusiais. Juozapas, jau atgavęs atmintį, prisimena viską, kas jam buvo nutikę, ir drąsiai pasakoja žiūrovams.

Tai labai nepatinka Daumantui ir Vytautui, kurie galbūt yra tikrieji Juozapo nesėkmių ankstesnėse programose kaltininkai. Negana to – paaiškėja, kad Juozapas laukia žiūrovės, kuri žino dar daugiau. Bet ar ji yra salėj? O programa turi baigtis jau po dviejų valandų!.. Ar paaiškės, kodėl anąsyk nesusirinko žiūrovai? Ko griebsis Juozapo priešai, bandydami sužlugdyti ir šitą programą?

Vytautas griebia smuiką ir dalis žiūrovų vėl nusigręžia nuo Juozapo...

Kieno pusėj bus Daumantas? Kas jį sieja su ta, kur penkta iš kairės? Ar ne jinai yra toji, kuri žino Juozapo paslaptį?..

Visa tai – rūsčių istorinių įvykių fone: rusai jau užkulisiuose!

Įtampa auga...

Nepraleiskite progos ir atvykite vasario 10 d.18 val. į Ukmergės kultūros centrą, kuriame J. Erlickas pristatys naujai paruoštą programą „Ne visi namie“.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)