Ukmergės istorijos naujienos | Senoliai - Ukzinios.lt

Ukmergėje gimstantys kūrėjos Dovilės Puišienės sukurti drabužiai užkariauja ne tik ukmergiškių, bet ir klienčių iš visos Lietuvos simpatijas. Neseniai šios kūrėjos prekinis ženklas „Elfai“ pristatė naują vaikiškų drabužių rudens kolekciją „Moksliukai ir ne tik“.

Kad ir koks būtų Jūsų ruduo, „Telia“ pasirūpins visa mokslui, pramogoms ir darbams reikalinga įranga: „iPhone“ telefonams, kompiuteriams ir „Samsung“ planšetėms su patraukliais „Telia“ mokėjimo planais dabar siūlomos neeilinės nuolaidos, jos žmonėms leis sutaupyti šimtus eurų.

Alkoholio – su dokumentu

Jau nuo šios savaitės alkoholio pirkėjų laukia suvaržymai. Rugsėjo 1-ąją svaigalais parduotuvės neprekiaus. Nuo rugsėjo 2-osios prekybos centruose perkant svaigalus bus reikalaujama asmens dokumento.

Aptarė problemas, rudens darbus

Sodų bendrijose siekiant riboti greitį, norima, kad jos būtų pripažintos gyvenamosiomis zonomis. Apie tai kalbėta praėjusią savaitę vykusiame sodininkų susirinkime. Taip pat aptarti talkų, baudų skyrimo apleistų sklypų šeimininkams klausimai.

Nors žo­lę jau pa­kan­da ru­de­ni­nės šal­nos, jo­je vis dar knibž­da žmo­nių svei­ka­tą luo­ši­nan­čių vabz­džių – er­kių. Šie Lai­mo li­gą ir er­ki­nį en­ce­fa­li­tą su­ke­lian­tys vabz­džiai gy­vy­bin­gi iš­lie­ka iki vė­ly­vo ru­dens. Spe­cia­lis­tai sa­ko, kad skie­py­tis ga­li­ma vi­sus me­tus.

Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų