Spausdinti šį puslapį

Ukmergiškiai jau rengiasi vištų varžyboms

Ukmergiškiai dalyvavo Kaišiadoryse vykusiame Paukščių festivalyje. Ukmergiškiai dalyvavo Kaišiadoryse vykusiame Paukščių festivalyje.

Ukmergės turizmo ir verslo informacijos centras ir aktyvūs pabaiskiečiai jau rengiasi rugsėjo 3 d. Pabaiske vyksiančioms vištų varžyboms.

Turizmo ir verslo informacijos centro direktorė Lina Baublienė pasakojo, kad prieš savaitę drauge su pabaiskiečiais, Bendraminčių klubo nariais, vyko į Kaišiadoryse vykusį Paukščių festivalį.

Su savimi vežėsi vištą – nugalėtoją, pernai įveikusią varžoves Pabaisko mūšio šventės metu vykusiose vištų varžybose. Tąsyk su šia sparnuote nugalėjo Pabaisko seniūnijos komanda.

Ukmergiškiai festivalyje visus kvietė į vištų varžybas mūsų rajone.

Pabaiskiečiai Dovilė ir Andrius Januliai iš šios šventės namo parvežė net 11 viščiukų. Per vištų varžybas jau paaugusius viščiukus planuoja išnuomoti tiems, kurie norės dalyvauti varžybose, bet neturės savo dalyvės.

Festivalyje ukmergiškiai suskaičiavo pakalbinę per 1000 žmonių, kurie buvo sužavėti mūsiškiu sumanymu ir žadėjo atvažiuoti. Egzotiškų veislių paukščių savininkai kviesti atvykti su savo sparnuočiais, nes per lenktynes vyks ir įvairių paukščių paroda.

Praėjusią savaitę paaiškėjo, kad Pabaisko vištų varžybas 1500 eurų pagal Bendraminčių klubo parengtą projektą finansuoja Žemės ūkio ministerija.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)