Spausdinti šį puslapį

Praeivius džiugina gėlės

Visų matoma palangė džiugina gėlių spalvomis. Gedimino Nemunaičio nuotr. Visų matoma palangė džiugina gėlių spalvomis. Gedimino Nemunaičio nuotr.

Kasdien į darbą skubant tomis pačiomis gatvėmis žvilgsnis dažniausiai užkliūna už gražių miesto kampelių. Juos pastebime, jais džiaugiamės ir suprantame: kartais tiek nedaug reikia, kad diena taptų skaidresnė.

„Kasdien pravažiuoju pro miesto centre Vilniaus gatvės sankryžoje esančią kirpyklą. Visada taip gražu pažiūrėti į ją puošiančias gėles. Kasmet kirpyklos savininkė palangės lovelyje padaro labai gražią gėlių kompoziciją, kuri džiugina visus iki pat šalnų“, – pasakojo viena mūsų laikraščio skaitytoja.

Čia pat prisiminė ir ne tokią linksmą istoriją apie savo pačios bandymą papuošti įmonės palangę. Pavasarį pasodino lovelyje  surfiniją, pelargoniją, žilę, lobeliją. Gražiai sukomponavo ir manė – šios gėlės prigis, suaugs, taip pat džiugins praeivius. Tačiau nutiko visai kitaip – jau po kelių dienų  gana aukštai įkeltą lovelį rado išdraskytą, gėles išrautas ir išneštas. Taip ir nusviro rankos antrą kart bandyti kurti grožį…

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)