Spausdinti šį puslapį

Nuniokotas ir suoliukas, ir šiukšliadėžė

Palei Šventąją vedančiame pėsčiųjų ir dviračių take  praėjusią savaitę buvo nepataisomai suniokotas suoliukas ir šiukšliadėžė. Dėl šio vandalizmo atvejo miesto seniūnija kreipėsi į rajono policijos komisariatą. Miesto seniūnė Zita Pečiulienė tikisi, kad vaizdo stebėjimo kamerų dėka nusikaltėlį pavyks nustatyti.

Seniūnė neslepia: jai svyra rankos, kai niokojamas visų mūsų turtas. O tokių atvejų nuolatos pasitaiko. Kitas visai nesenas ir gana skaudinantis – Kauno gatvėje šalia įrengtos vaikų žaidimų aikštelės nuplėšta apie šios aikštelės finansuotojus skelbianti lenta.

Vaikų žaidimų aikštelė Kauno gatvėje  – vienintelė, kurią įrengė privati įmonė. Įrenginių įsigijimą finansavo UAB „Ukmergės katilinė“. Ši informacija ir buvo parašyta kažkam užkliuvusioje ir nulaužtoje lentoje.

Nepraslydo pro akis vandalams ir šiųmetė kalėdinė eglutė. Tiesa, ne pagrindinė, dideliais burbulais puošta, o auganti šalia Švč. Trejybės bažnyčios. Ji taip pat buvo papuošta švytinčiomis girliandomis, tačiau šie papuošimai buvo nuplėšti. Seniūnė svarsto, kad viena priežasčių, kodėl taip nutiko, – šios žaliaskarės nesaugojo vaizdo stebėjimo kameros.

Kameromis stebėta burbulais papuošta eglė šalia kultūros centro liko vandalų nepaliesta.  

Seniūnė neslepia, kad svyra rankos, kai pagalvoji, jog koks nors piktavalis plėšo, daužo, ardo bendrą visų mūsų turtą. Kita vertus, yra kuo ir pasidžiaugti: ten, kur, atrodo, viskas bus išplėšyta, neištvers nė kelių mėnesių, spėlionės nepasitvirtina. Tokie, pavyzdžiui, yra treniruoklių aikštelių įrenginiai.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Susiję įrašai (pagal žymę)