Spausdinti šį puslapį

Tikina, kad kelias bus sutvarkytas

„Ukmergės žinių“ skaitytojos atsiųstoje nuotraukoje matyti, kad pėsčiųjų takas padengtas smėlio sluoksniu. „Ukmergės žinių“ skaitytojos atsiųstoje nuotraukoje matyti, kad pėsčiųjų takas padengtas smėlio sluoksniu.

Eina į pabaigą kelio nuo Ukmergės iki Deltuvos remonto darbai, tačiau žmonės tikina, kad betaisant kelią kai kas buvo ir pagadinta. 

„Kas liko iš pėsčiųjų tako po jo remonto? Atkarpa nuo Žiedo g. iki Statikų – tiesiog smėlynas, kai palyja – „makaliošė“. Čia visada buvo švarus takas. Žmonių srautai juo dideli: į sodus, į Statikus, į Deltuvą pėsčiomis ir su dviračiais važinėja.
Labai piktina toks kelininkų požiūris, kad vieną tvarkau, o kitą griauti galiu“, – savo nuomonę laiške redakcijai išsakė ukmergiškė.

Pasak jos, suoliukai taip pat neatrodo kokybiški. Jie neseniai keisti – esą pirmieji buvo gražūs, bet, pasak moters, vieną dieną juos išplėšė, nors jau viskas buvo užbaigta, ir įdėjo kitus, prastos medienos, šakotus... „Baisu, kai pagalvoji, ką daro su projekto pinigais“. Tokia ukmergiškės nuomonė.

Šio projekto generalinis rangovas – UAB „Panevėžio keliai“, subrangovas – UAB „Ukmergės keliai“. Šios įmonės objekto vadovas Robertas Paulauskas nuramino, kad visas palei kelią einantis pėsčiųjų takas tikrai bus nuvalytas. Viena jo dalis jau nuvalyta. Pasak pašnekovo, labai daug smėlio buvo prinešta ne darbų eigoje, o po praūžusių liūčių.

Pasak R. Paulausko, objektą praėjusią savaitę tikrino vadinamoji darbo komisija. 

Tačiau ši komisija – tikrai ne paskutinė. Darbų kokybė bus dar tikrinama priduodant objektą rugpjūčio pabaigoje.

„Per mano darbo patirtį dar tikrai nebuvo, kad tokie dalykai nebūtų iki galo sutvarkomi“, – tikino R. Paulauskas.

Dėl suolelių kelio atkarpoje tarp Ukmergės ir Deltuvos tikino, kad iš pradžių buvo pastatyti laikini, nepatvarūs suoleliai. O dabar jie pakeisti tvirtais, metalinėmis kojomis. Sako, gaila, kad kai kam pirmieji pasirodė geresni. Įtvirtinimai į žemę esą taip pat bus sutvarkyti. Iš viso atkarpoje pastatyti 8 suoleliai.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)