Spausdinti šį puslapį

Gatvė pavirto dulkių debesiu

Vasario 16-osios gatve be reikalo geriau nevaikštinėti... Gedimino Nemunaičio nuotr. Vasario 16-osios gatve be reikalo geriau nevaikštinėti... Gedimino Nemunaičio nuotr.

Stojus sausiems ir vėjuotiems orams į redakciją paskambinusi ukmergiškė vėl prisiminė remonto laukiančią, duobėtą ir dulkėtą Vasario 16-osios gatvę.

Moteris atkreipė dėmesį į dulkių debesis, jų žalą sveikatai ir teiravosi, ar nėra jokios tvarkos, įpareigojančios miesto tvarkdarius laistyti tokias, problemų keliančias, gatves.

Nacionalinio visuomenės sveikatos centro Ukmergės skyriaus laikinoji vedėja Vitalija Motiejūnienė paaiškino, kad įstatymo ar tvarkos, reglamentuojančių būtinybę panašiais atvejais laistyti gatves, tikrai nėra. Tad negalima būtų ir įpareigoti miestą prižiūrinčias įmones gatvę palieti.

V.Motiejūnienė ragino vairuotojus, jei tik įmanoma, Vasario 16-osios gatve vengti važiuoti ir taip sukelti kuo mažiau nepatogumų sau ir aplinkiniams.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)