Maršrutą sudėliojo pagal gyventojų skundus

Atsakingi savivaldybės darbuotojai antradienį apvažiavo problematiškiausias Ukmergės vietas. Tris valandas trukusios išvykos maršrutas buvo sudėliotas pagal iš gyventojų gautus skundus.

Kartu su savivaldybės administracijos direktoriumi Dariumi Varnu apžiūroje dalyvavo jo pavaduotoja Dalė Steponavičienė, Statybos ir infrastruktūros skyriaus vedėjas Gediminas Narbutas, Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos skyriaus vedėjas Aidas Dutkus, miesto seniūnė Zita Pečiulienė, Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriaus vyriausioji specialistė Daiva Zimblienė.

 Gyventojams ir savivaldybės vadovams didžiausias galvos skausmas – daugiabučių kiemai bei įvažiavimai į juos. Prasta jų būklė Dukstynos (Anykščių g., S. Daukanto g. 61, Veterinarijos g. 4, 6, 8, 10, Vytauto g. 98) ir Pivonijos (Jaunimo g. 7, 9, 21, 23, Miškų g. 36, 40, Dariaus ir Girėno g. 24, Vilniaus g. 92, 96, 96A, 98) mikrorajonuose.

Duobėtomis gatvėmis tenka važinėti ir Gėlių mikrorajono (Gvazdikų, Rožių, Radastų, Jurginų, Ramunių, Tulpių g.), taip pat Dirvonų, Pavasario gatvių gyventojams.

Pagal skundus apsilankyta ir renovuojamuose Anykščių g. 11 ir Deltuvos g. 10A daugiabučiuose. Pirmajame žmonės nuo birželio neturi balkonų, o antrajame dėl lietvamzdžio sušlapo sienos dalis.

Apžiūrėtas tarp Jaunimo ir Gruodžio 17-osios gatvių esantis nesaugus griovys, įvertinta Pašilės gatvė ir kelias, vedantis į Žaliųjų atliekų kompostavimo aikštelę Pabaisko seniūnijos Sargelių kaime. Užsukta ir į Šlaitų gatvės atkarpą, kurios gyventojai prašė įrengti apšvietimą.

„Savivaldybės administracija kasdien sulaukia daugybės gyventojų skundų su prašymais išspręsti jiems rūpimus klausimus. Apie problemas žmonės rašo, kalba bei jas parodo atsiuntę nuotraukas.

Bene daugiausiai prašymų adresuojama savivaldybės administracijos direktoriui. Žmonės į jį kreipiasi asmeniškai – skambina telefonu, rašo į feisbuko paskyrą. Iki šiol D. Varnas pats nuvykdavo apžiūrėti gyventojų iškeltų „skaudulių“, tačiau šį kartą nusprendė pasitelkti į pagalbą savivaldybės administracijos komandą“, – pasakojo Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriaus vyriausioji specialistė D. Zimblienė.

Išvykas, skirtas problemos įvertinti bei aptarti vietoje, planuojama rengti kas kelias savaites.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų