Spausdinti šį puslapį

Aplinkos priežiūrai – naujas konkursas

Į redakciją paskambinęs ukmergiškis atkreipė dėmesį, kad miesto tvarkytojai, kurie atlieka žolynų pjovimo darbus, nespėja susitvarkyti su užduotimis. Miestas atrodo netvarkingas, žolė per aukšta, gyvatvorės griūva ant šaligatvių.

Ukmergės miesto seniūnė Zita Pečiulienė patikino, kad žolės pjovėjai darbų atlikti tikrai nespėja. Turbūt pagrindinė priežastis – įmonė „Ukmergės versmė“ tam skiria per mažai žmonių, tad kol vienoje vietoje nupjauna, kita teritorija jau apauga.

O be to ir šie metai – palankūs žolės augimui. Nepalyginsi su pernai metais, kai dėl sausros pjauti tiesiog nebuvo ko.

Pasak seniūnės, artimiausiomis dienomis turėtų paaiškėti, kas tęs Ukmergės miesto priežiūros darbus – šienavimo, gyvatvorių genėjimo ir kitus. 

Priminsime, kad gegužės mėnesį seniūnijoje buvo atlikti apklausos trumpalaikiai pirkimai dėl gatvių apšvietimo tinklų ir šviesoforų priežiūros darbų bei Ukmergės miesto seniūnijos žaliųjų teritorijų priežiūros paslaugų teikimo. Visus pirkimus laimėjo UAB ,,Ukmergės versmė“.

Vasaros pradžioje minėtiems darbams bei gatvių priežiūros ir tvarkymo paslaugoms pirkti buvo  teikiami dokumentai per Centrinę viešųjų pirkimų informacinę sistemą.

Žaliųjų miesto plotų priežiūrai konkursas skelbtas vieniems metams, gatvių apšvietimo tinklų ir šviesoforų priežiūrai – dvejiems, o gatvių tvarkymui ir priežiūrai – trejiems.

Konkurso rezultatai turėtų paaiškėti artimiausiu metu.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)