Ukmergės miesto kultūra

Ukmergės šventėje kasmet sulaukiama nemažai svečių iš užsienio miestų, su kuriais bičiuliaujasi Ukmergė. Šiemet šventėje dalyvavo dešimt delegacijų iš aštuonių užsienio valstybių.

Ukmergėje savaitgalį vyko pats didžiausias metuose, tūkstančius žiūrovų ir dalyvių sukviečiantis, renginys – Miesto šventė. Jos metu šiemet pramogos vyko ne tik ant žemės, bet ir danguje.

Miesto šventės metu tęsiama graži tradicija. Gegužės 26-ąją trečius metus iš eilės buvo pagerbti ir pasveikinti nuo vienos Miesto šventės iki kitos Ukmergėje gimę ir užregistruoti naujagimiai. Per šį laikotarpį, nuo praėjusių metų gegužės 26 d., pasaulį išvydo 274  kūdikiai – 147 berniukai ir 127 mergaitės.

Šį savaitgalį, Miesto šventės metu, Ukmergės padange skraidys dešimtys oro balionų. Galimybę išvysti tokį reginį suteiks Oreivystės centro rengiamas karšto oro balionų čempionatas.

Gegužės pabaigoje vyksianti Ukmergės miesto šventė šį kartą stebins mūsų krašte iki šiol dar neregėtais vaizdais. Sulauksime daugybės oreivių, susirungsiančių oro balionų čempionate.

Jau ruošiamasi gegužės pabaigoje vyksiančiai Ukmergės miesto šventei. Dėliojama jos programa, laukiama, kad prie jos prisidėtų ir visuomenė. Šiemet šventės renginiais bus akcentuojama: Ukmergė – svajonių miestas.

Jau pradedami dėlioti Miesto šventės akcentai. Gegužės 28 d. rengiamo Ukmergės gimtadienio tema – „Mano miestas – mano šeima“.

Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų