Ukmergės miesto kultūra

Netrukus žadama pertvarkyti kaimiškų vietovių paštus. Jų darbuotojai pašto paslaugas žmonėms teiks kitokiais – moderniais – būdais. Gyventojai raminami, kad be šių paslaugų jie tikrai neliks.

Ukmergės miesto laiškininkai nuo šios savaitės į darbą važinėja gautomis naujomis transporto priemonėmis – elektriniais dviračiais. Jų sulaukė penki pašto darbuotojai.

Lietuvos paštas savo darbuotojams žada didesnius atlyginimus bei modernesnes darbo priemones. Permainų sulauks ir Ukmergės paštininkai.

Pašto reforma Ukmergės nepalietė

Skaitytojus domina kai kurie su pašto veikla susiję klausimai ir tai, ar tinkamai rūpinamasi įmonei priklausančiu turtu.

Lietuvos paštui paskelbus apie permainas, susijusias su veiklos optimizavimu ir vadinamaisiais ateities laiškininkais, prie tebeveikiančių ir planuojamų uždaryti kaimo skyrių Ukmergės rajone surengtos akcijos.

Pašto paslaugomis besinaudojančių kaimo gyventojų ir pašto darbuotojų nuo balandžio laukia didelės permainos. Žmones aptarnaus vadinamieji ateities laiškininkai, kurie pas klientus atvyks į namus, o išsikviesti juos bus galima telefonu. Diegiant naujoves, kaimuose mažės pačių paštų ir paštininkų...

Išpuošė pašto dėžutę

Šiuo metu pašto klientai atnaujina arba įsirengia naujas gaunamųjų pašto siuntų dėžutes.

Lietuvos pašto skaičiavimu, šiemet pinigų perlaidų siuntimas, palyginti su 2015-ųjų I ketvirčiu, išaugo beveik 30 proc. Padidėjo tiek vietinių pinigų perlaidų, kurios dažniausiai atstoja bankų mokėjimo nurodymus, tiek iš Lietuvos į užsienį iškeliaujančių ir iš svetur gaunamų pinigų perlaidų srautas.

Artėjant šv. Velykoms didėja Lietuvos paštu gaunamų ir siunčiamų siuntų srautas. Tradiciškai prieš didžiausią pavasario šventę pašto siuntų padaugėja beveik penktadaliu.

Uk­mer­giš­kiai, gy­ve­nan­tys dau­gia­bu­čiuo­se, ga­li leng­viau at­si­kvėp­ti – į jų paš­to dė­žu­tes ne­be­kren­ta UAB „Mies­to ener­gi­ja“ są­skai­tos už karš­to van­dens skai­tik­lius. Ra­jo­no val­džiai pa­vy­ko su­si­tar­ti, kad, vyks­tant sa­vi­val­dy­bės teis­mi­niams pro­ce­sams su įmo­ne, „at­pir­ki­mo ožiais“ ne­bū­tų gy­ven­to­jai.

Puslapis 1 iš 2

Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų