Lietuviai krepšinio čempionatą žiūrės savo miegamuosiuose

Lietuviai krepšinio čempionatą žiūrės savo miegamuosiuose Lietuviai krepšinio čempionatą žiūrės savo miegamuosiuose

Europos krepšinio čempionato rungtynes Lietuvos gyventojai ketina žiūrėti savo miegamuosiuose.

Bendrovės „Mokilizingas“ inicijuota apklausa parodė, kad televizorius vis dar išlieka lietuvių miegamųjų altoriumi – būtent šiame kambaryje didžioji dalis Lietuvos gyventojų stebi televizijos laidas, o daugelio tautiečių butuose televizorių yra daugiau nei gyvenamųjų kambarių. Lietuviai nėra linkę paisyti medikų patarimų ir laikytis sveikos gyvensenos taisyklių bei vengti televizorių patalpose, kuriose miegama.

„Matome, kad Lietuvos gyventojų aistra televizoriui nemažėja daugiau nei dešimtmetį. Televizijos laidos paprastai yra žiūrimos keliuose to paties buto kambariuose. Daugiau kaip pusė bendrovės iniciuoto tyrimo dalyvių nurodė, kad jų bute yra daugiau nei vienas naudojamas televizorius“, – sakė bendrovės „Mokilizingas“ Pardavimo skyriaus vadovas Saulius Kuliešius.

Daugelis tautiečių savo butuose televizoriui vietą randa kiekviename kambaryje. Keturių kambarių bute gyvenantys respondentai atskleidė, kad net 39,3 proc. jų turi po televizorių kiekviename kambaryje, neskaitant virtuvės ir tualeto.

Tyrimo duomenimis, beveik pusė dviejų kambarių bute gyvenančių respondentų šeimų naudojasi dviem televizoriais. Tik ketvirtadalis (25,1 proc.) trijų kambarių bute gyvenančių apklausos dalyvių šeimų žiūri vieną televizorių. Du televizorius tokio dydžio butuose žiūri 38 proc. apklaustųjų šeimų, tris – 46,1 proc., keturis – net 17,9 proc. apklaustųjų.

Pardavimų statistika rodo, kad tautiečiai aktyviai televizorius perka prieš svarbius sporto įvykius – Olimpines žaidynes ar krepšinio ir futbolo čempionatus.

Kazino internete

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų