Spausdinti šį puslapį

Jungiasi LESTO ir „Lietuvos dujos“: ką reikia žinoti klientams?

Jungiasi LESTO ir „Lietuvos dujos“: ką reikia žinoti klientams? Jungiasi LESTO ir „Lietuvos dujos“: ką reikia žinoti klientams?

Nuo sausio 1 d. sujungiamos bendrovės LESTO ir „Lietuvos dujos“ ir įkuriama nauja įmonė AB „Energijos skirstymo operatorius“ (ESO). Sujungus įmones didžiausią pokytį pajus klientai – visus elektros ir dujų klausimus galės išspręsti bendrai.

Į ESO bus galima kreiptis ir dėl elektros, ir dėl dujų įvedimo, pasikeisti tiek elektros, tiek ir dujų skaitiklius. Jei sutriks elektros ar dujų tiekimas, gedimus šalins viena bendrovė ESO.

Elektros energiją LESTO klientams toliau tieks ESO, o dujomis kaip ir anksčiau aprūpins „Lietuvos dujų tiekimas“.

Dėl bendrovių sujungimo klientams nereikės imtis jokių papildomų veiksmų. Elektros ir dujų vartotojai ir toliau galės naudotis savo atsiskaitymo knygelėmis, galios turimos sutartys su LESTO ir „Lietuvos dujomis“, banko kodai ir ruošiniai išliks nepakitę.

Klientai apie įmonių pokyčius bus informuoti asmeniškai.

Skaičiuojama, kad dėl įmonių sujungimo, metinis sutaupymo efektas bus 3,6 mln. eurų. „Energijos skirstymo operatorius“ taps viena didžiausių Lietuvos įmonių, jos turtas sieks apie 1 mlrd. eurų.

Įgyvendindama šią programą „Lietuvos energija“ siekia tapti vertingiausia energetikos įmone Baltijos šalyse.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)