Spausdinti šį puslapį

Gėlės į namus. Ar verta?

Gėlės į namus. Ar verta? Gėlės į namus. Ar verta?

Darbas darbas darbas… Šiais laikais jis reikalauja daugiau dėmesio ir laiko nei mylima mergina. Be to, kad vidutinis lietuvis dirba mažiausiai 40 valandų per savaitę, jis dar privalo nuolat tobulinti savo žinias norėdamas išlikti reikalingas darbo rinkoje.

Pasiseka tiems, kurių žinių tobulinimu pasirūpina pats darbdavys ir parūpina jiems komandiruotę. Tokią progą gavęs džiaugiausi ir aš. Tiesa, džiaugiausi neilgai, nes prisiminiau, kad mano ir žmonos vestuvių metinės bus kaip tik tą savaitę, kai manęs nebus namuose.

Žinojau, kad žmona nebus laiminga sužinojusi tokią naujieną. Ir nebuvo, bet suprato, kad negaliu atsisakyti tokios retai pasitaikančios galimybės, todėl privalau važiuoti. Susitarėme, kad vestuvių metines paminėsime tada, kai grįšiu namo. Bėgant laikui iki mano išvažiavimo mačiau, kad ji liūdi, juk nei viena moteris nenorėtų pirmąsias vestuvių metines sutikti viena. Matydamas jos liūdesį, nusprendžiau, kad net ir būdamas išvykęs turiu ją kažkaip nustebinti ir padaryti tą dieną nepamirštama. Liko tik sugalvoti kaip tai padarysiu.

Būdamas išvykęs ieškojau įvairiausių įdomių idėjų kaip nustebinti žmoną. Žinojau, kad tikrai noriu jai įteikti gėlių puokštę, bet pats to padaryti negalėsiu, taigi pradėjau ieškoti elektroninių parduotuvių, kurios pardavinėtų gėles internetu ir galėtų jas pristatyti mano žmonai tiesiai į namus. Po neilgai trukusių paieškų radau elektroninę parduotuvę graziosgeles.lt.

Kodėl iš gausybės kitų išsirinkau būtent šią gėlių į namus parduotuvę? Na, visų pirma, tik šioje parduotuvėje radau tokį platų gėlių pasirinkimą. Čia yra ne tik visų mėgstamų rožių, bet ir tokių gėlių kaip gerberos, lelijos, tulpės ir dar daug kitų išrankesniems klientams. Taip pat, mane labai sudomino kitos paslaugos, kurias teikia ši įmonė - šilto apkabinimo, rankos paspaudimo ar patinkančios dainos. Mes su žmona turime savo dainą, todėl patinkančios dainos atlikimo paslauga ypač patraukė mano dėmesį.

Paskaitęs daugiau apie graziosgeles.lt susidariau įspūdį, kad tai tikrai profesionali ir patikima elektroninė parduotuvė, todėl iš jų ir užsisakiau rožių puokštės į namus pristatymo ir dainos atlikimo paslaugas. Manau, kad mano mylimai žmonai tai labai patiks ir išblaškys visa liūdesį. Likau labai nustebęs, kai sužinojau visų mano užsakytų paslaugų kainą. Ji buvo daug mažesnė nei tikėjausi, todėl šią elektroninę parduotuvę tikrai rekomenduoju visiems norintiems ne tik nustebinti artimą žmogų gėlėmis, bet ir sutaupyti.

Išaušus mūsų metinių rytui labai nerimavau. Mėgstu viską kontroliuoti, todėl dabar jaučiausi bejėgis. Gi dabar viskas priklauso nebe nuo manęs, o nuo graziosgeles.lt komandos darbo. Labai tikėjausi, kad pirmas mano įspūdis apie juos nebuvo klaidingas ir paslaugos bus atliktos tikrai kokybiškai ir be priekaištų. Žinojau, kad gėlės jau turėjo būti pristatytos, todėl su nerimu laukiau žmonos skambučio. O kas jei ji neliko patenkinta? Šis klausimas man nedavė ramybės. Praėjus dar keletui minučių sulaukiau jos skambučio. Žmona buvo labai laiminga! Jai labai patiko gauta mėgstamų gėlių puokštė, o daina privertė ją susigraudinti ir prisiminti senus gerus mūsų draugystės laikus… Buvau labai laimingas dėl tokios žmonos reakcijos, juk kiekvienas vyras turi rūpintis, kad jo moteris būtų laiminga, ypač tokios gražios progos metu kaip vestuvių metinės.

Esu be galo dėkingas graziosgeles.lt komandai. Tik jų dėka sugebėjau nustebinti žmoną būdamas toli nuo namų. Dabar, kai žinau, kad šios įmonės paslaugos yra tokios kokybiškos, manau, kad dar ne kartą jomis pasinaudosiu ir tikrai rekomenduosiu tai padaryti kitiems savo draugams.

Pranešimą parengė - breto.lt ir nelysk.lt

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)