Spausdinti šį puslapį

5 dalykai, kuriuos nuotakos pamiršta per savo vestuves

5 dalykai, kuriuos nuotakos pamiršta per savo vestuves 5 dalykai, kuriuos nuotakos pamiršta per savo vestuves

Vestuvės itin emocingas gyvenimo žingsnis, tad natūralu, jog šalia džiaugsmo ir nekantrumo, įsitaiso ir užmaršumas bei stresas. Todėl šią įsimintiną dieną nuotakos visai netyčia pamiršta keletą labai svarbių dalykų.

Fotogidas vestuvių fotografai primena būsimoms nuotakoms penkių svarbių veiksmų sąrašiuką – nepamirškite to per savo vestuves arba įpareigokite artimą žmogų jums priminti.

Nuolat atnaujink makiažą. Anksti ryte padarytas makiažas patiria nemažai streso dienos metu – kūnas sušyla, jaunikis nubučiuoja lūpas, kiti svečiai sveikinant nutrina skruostus. Todėl turėdama minutėlę ar eidama į tualetą visuomet pasiimk ir pudros bei lūpdažį. Pudra išgelbėja nuo odos blizgesio ir fotografijose atrodai natūraliau, o lūpdažis suteikia veidui ryškumo.

Parodyk gražesnę savo pusę. Dažniausiai merginos žino iš kurios pusės, kokiu kampu fotografuojant jos sau atrodo gražesnės. Nereikėtų bijoti pasakyti vestuvių fotografui, jog pageidauji būti daugiau fotografuojama iš kairės ar dešinės profilio pusės. Kiekvieno supratimas apie grožį yra savitas, todėl fotografui galite atrodyti nuostabiai iš kairės, tačiau pati sau gražiai atrodai iš dešinės. Todėl verčiau tai aptarti iš anksto. Ir žinoma, vestuvių metu visuomet prisiminti ir pasisukti atitinkamai prieš kamerą.

Šypsokis! Taip, stresas kartais paveikia taip, jog nuotakos užmiršta šypsotis. Todėl nuolat sau primink, kad šypsena yra gražiausia puošmena ir vestuvių atributas. Vėliau žvelgdama į vestuvių fotoalbumą nenori prisiminti streso ir rūpesčių, norisi atsiminti tik džiaugsmingas akimirkas, tad šypsokis!

Gražiai laikyk puokštę. Vestuvinė puokštė yra vienas svarbiausių vestuvių atributų, svarbus viso vestuvinio ansamblio akcentas. Todėl laikyk puokštę gražiai, pasitikėdama savimi ir puokšte, o ne tarsi čia būtų nereikalingas ir trukdantis mažmožis, kurį tave verčia visą dieną tampytis su savimi. Beje, nėra taisyklės, jog turi laikyti puokštę iškėlusi, gali nuleisti rankas prie šonų ir puokštė lengvai nusvirs –  sukursi nerūpestingą ir atsipalaidavusios nuotakos įvaizdį.

Atsipalaiduok, tačiau ne per daug. Juk didžiausias darbas, vestuvių organizavimas, jau praeityje, dabar liko tik mėgautis savo didžiausia švente. Tačiau neatsipalaiduok iki tokio lygio, kuomet sėdint susikūprini ir figūra netenka savo grakščių linijų. Išlaikyk balansą ir atrodysi gražiausia.

Tikimės šie patarimai bus naudingi ir prisiminsi juos per savo vestuves. Arba žinosi ką patarti besiruošiančiai tekėti draugei.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)