Spausdinti šį puslapį

Pirmas kartas organizuojant bernvakarį

Pirmas kartas organizuojant bernvakarį Pirmas kartas organizuojant bernvakarį

Tikriausiai kiekvieno žmogaus gyvenime ateina diena, kai artimas draugas ar giminaitis nusprendžia susieti gyvenimą su savo antrąja puse. Taip nutikus būsimiems jaunavedžiams prasideda galvos skausmai dėl vestuvių planavimo, o artimiausiems draugams vargas planuojant bernvakarius ar mergvakarius. Juk visi norime tinkamai išlydėti savo geriausius draugus į gyvenimą susituokus.

Nesu tikras - labiau džiaugiuosi ar liūdžiu, kad tapau vyriausiuoju pabroliu savo geriausio draugo vestuvėse. Vieną vertus – esu pagerbtas, kad iš visų draugų išsirinko mane, bet dabar dėl to esu atsakingas už visas linksmybes bernvakario metu. Dar labiau neramina faktas, kad tai bus mano pirmas bernvakaris, todėl net nežinau nuo ko pradėti vakarėlio planavimą. Žinau, kad mergvakarių ir bernvakarių tradicijos Lietuvoje yra senos ir turi savus papročius, bet nemanau, kad mano draugui patiktų toks bernvakaris. Pasitaręs su kitais pabroliais nusprendžiau, kad bernvakaris vyks uždaroje sodyboje prie ežero, ten netrūks trankios muzikos ir alkoholinių gėrimų, bet svarbiausia vakaro pramoga bus šokėja bernvakariui. Mano užduotis buvo ją surasti.

Paieškas pradėjau internete, tačiau praėjus kelioms valandoms supratau, kad tokios paieškos greit nesibaigs, todėl vėl kreipiausi į draugus. Vienas geras mano draugas papasakojo, kad kartą buvo bernvakaryje, kuriame buvo šokamas striptizas, todėl gali gauti įmonės, kuri derina tokius dalykus kontaktus. Pasitikėjau juo ir jo gerais atsiliepimais apie šokėją, todėl gavęs telefono numerį susisiekiau su bernvakario šokėjas užsakančia įmone.

Papasakojęs ko man reikia gavau pasiūlymą susitikti ir gyvai aptarti bernvakario pageidavimus, nes jie gali man pasiūlyti daugiau idėjų bernvakariui. Sutikau susitikti, nes vis tik, jie geriau išmano šiuos reikalus ir galbūt gali pasiūlyti kažką geresnio nei mes buvome suplanavę anksčiau. Susitikimo metu mane nustebino šių bernvakarių rengėjų profesionalumas, buvo iškart galima matyti, kad jie puikiai išmano savo darbą ir žino ką pasiūlyti klientui. Taip pat, jie pasiūlė ne tik šokėją bernvakariui, kuri atliks striptizą, bet ir kelias kitas idėjas, kurios tikrai pagyvins bernvakario programą.

Atėjus bernvakario dienai su nekantrumu laukiau vakaro, buvo įdomu pamatyti kaip nusiseks pirmasis mano organizuotas bernvakaris ir ką apie jį manys mano geriausias draugas. Labai tikėjausi, kad mano pastangos nebus nuėjusios veltui ir šokėja puikiai atliks savo darbą. Vakaro sėkmė dabar priklauso tik nuo jos pasirodymo. Sulaukus vėlaus vakaro pasirodė ir ji! Tiesa, jaunikis nieko nežinojo apie šokėją, jis manė, kad tiesiog ramiai paminėsime paskutinę jo laisvės dieną sodyboje, todėl jis buvo ypač nustebęs, kai į sodybos duris pasibeldė graži mergina, bet jo nuostaba greit pasikeitė į džiaugsmą, kai tik jis suprato jog tai striptizo šokėja. Mergina elgėsi tikrai profesionaliai, buvo aišku, kad ji moka šokti, dėl to jos kraują kaitinančiu šokiu buvome patenkinti visi. Manau, kad be jos pasirodymo bernvakaris būtų buvęs tiesiog eiliniu vakaru su draugais, todėl buvau dėkingas draugui, kuris pasiūlė kreiptis būtent į šią firmą. Po bernvakario dar ilgai girdėjau padėkos žodžius iš draugų už šaunų vakarėlį.

Dar ir dabar, praėjus beveik dviems metams, su draugais vis prisimename tą siautulingą vakarą, o bernvakario šokėjos kontaktinius duomenis teko duoti jau net keletui žmonių. Esu dėkingas bernvakarių organizavimo firmai už bendradarbiavimą, be jų bernvakaris galėjo tapti tikra katastrofa. Rekomenduoju šias bernvakarių šokėjų paslaugas išbandyti ir kitiems būsimiems jaunavedžiams. Juk būtina gerai pasilinksminti prieš pradedant rimčiausią gyvenimo etapą.

Pranešimą parengė - Breto.lt ir Baciunai.lt

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)