Ukmergėje – Seimo pirmininkės kirpėjos paieška

Gedimino Nemunaičio nuotr. Kirpėja Gedimino Nemunaičio nuotr. Kirpėja

Penktadienį Ukmergės kirpyklas „šukavo“ žurnalistai. Jie nesėkmingai ieškojo Seimo pirmininkės Loretos Graužinienės kirpėjos.

Tokia paieška buvo paskelbta po to, kai viešumon iškilo faktas, jog šios moters 23 metų dukra dirba L. Graužinienės sekretoriate.

„Lietuvos rytas“ praėjusią savaitę pranešė, kad nauja parlamento vadovės sekretoriato darbuotoja tapo L. Graužinienės kirpėjos iš Ukmergės Linos Šimonienės dukra.

Pasak televizijos, vos spėjusi baigti mokslus R. Šimonytė pirmąjį darbą gavo ne bet kur, o Seimo pirmininkės sekretoriate.

„Rūta Šimonytė yra baigusi politikos mokslus ir toliau tęsia studijas. Tą darbą, kurį ji dirba, jos išsilavinimas visiškai atitinka. Todėl noriu atmesti bet kokias spekuliacijas, išvedžiojimus dėl jos kompetencijos. Ji yra kompetentinga atlikti tą darbą, kuris jai pavestas. Labai prašyčiau netrukdyti ir negadinti jauniems žmonėms perspektyvos į ateitį, kad jie nenusiviltų“, – penktadienį spaudos konferencijoje Seime susirinkusiems žurnalistams sakė L. Graužinienė.

„Jaunimas turi turėti perspektyvą, jauni žmonės turi turėti galimybę tobulėti ir visi turi žiūrėti į jaunus žmones kaip į pamainą“, – pridūrė parlamento vadovė.

Naujoji parlamento pirmininkės sekretoriato darbuotoja Ukmergėje yra baigusi Jono Basanavičiaus gimnaziją, Mykolo Romerio universitete studijavo viešąją politiką.

Praėjusiais metais vykusiuose savivaldos rinkimuose kandidatavo Darbo partijos sąraše į Ukmergės rajono tarybą. Buvo įrašyta 11 numeriu, o po reitingavimo atsidūrė 9-oje pozicijoje, t. y. „pirma už brūkšnio“ mandato siekusių darbiečių.

Ukmergės žinios

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Komentarai  

+10 # rinkejas 2016-02-09 08:33
Ivertinsime siuos virazus rudeni. Aciu kad padedate apsispresti.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+9 # nustebino 2016-02-09 10:25
tai grauzinienes ir ju partijos strategij,vienaip ar kitaip,nusipirkti,uz ledu porcij ,uz kazkoki menknieki,apsimeluoti apssivoktiir t.t. tai ir cia nenaujiena,bet manau ,kad gi zmones prareges viena karta,ir taps SAMONINGESNI.ir nekibs ant niekingo kabliuko
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+4 # As 2016-02-09 11:15
Dirba ji Augustej
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų