Spausdinti šį puslapį

Dovana merginai pagal jos charakterį

Dovana merginai pagal jos charakterį Dovana merginai pagal jos charakterį

Jei neapsisprendžiate, kokia visgi tinkamiausia dovana merginai, turite įdėti nemažai triūso. Šį kartą pasidalinsime patarimais, ką padovanoti savo merginai pagal jos charakterį.

Pavyzdžiui, stilingoms, pankų judėjimui siela prijaučiančioms merginoms tobuliausios dovanos – kaustytos metalu odinės apyrankės arba masyvūs sidabriniai žiedai, o štai romantikėms tiks koks nors meilės romanas arba vakarienė žvakių šviesoje. O kokio tipo merginai dovaną rinksite jūs?

Grožio fanatikė. Šio tipo merginos tiesiog švyti grožiu, jų išvaizda išpuoselėta iki menkiausių smulkmenų. Ir joms visai ne problema rytą atsikelti 2 valandomis anksčiau tam, kad pasidarytų tobulą šukuoseną ir makiažą. Tokio tipo merginos mėgsta paslampinėti po prekybos centrus, paplepėti su draugėmis ar nueiti į grožio saloną bei SPA centrą. Šio tipo merginų nesužavėsite spontaniška kelione ar žygiu pėsčiomis, nes jos mėgsta patogumus ir komfortą. Tobuliausia dovana šio tipo merginai – dėžutė-siurprizas su naujausiomis kosmetikos priemonėmis, puošnios odinės apyrankės ar kuponas grožio procedūroms.

Dievinanti nuotykius. Jei mergina viliojančiam pasiūlymui viską metusi leistis į kelionę sutiktų ir pakelta vidury nakties, tikriausiai ją galima vadinti nuotykių ieškotoja. Tokios merginos paprastai nesėdi sudėjusios rankų ir nelaukia, ką joms padovanos gyvenimas – jos griebia jautį už ragų, vienu metu pasineria į įvairias veiklas ir nenustygsta vietoje. Merginos vonios kosmetikos priemonių rinkiniu tikrai nesužavėsite. Tad nuotykių ieškotojai dovanokite šuolį parašiutu, pasivažinėjimą kartingais ar šaudymo pramogą.

Gurmanė. Gurmanė – tai ne tik ta, kuri mėgsta skaniai pavalgyti, bet ir ta, kuri dievina dvasingus pokalbius, meną, knygas. Šios merginos yra aistringos kokybės gerbėjos, tad dovanokite joms brangios kavos ar arbatos ar tiesiog gardžią vakarienę egzotiškame restorane.

Sveikuolė. Šio tipo merginos dažniausiai sportuoja, žino geriausių ekologiškų prekių parduotuvių adresus ir ūkininkų turgelius. Tad joms drąsiai dovanokite tai, kas praplėstų jų sveikuolišką akiratį ar leistų atrasti naujus būdus stiprinti sveikatai: sveiko maisto gamybos pamokėlė, sveikų produktų rinkinys ar abonementas į sporto salę.

Romantikė. Ji mėgsta sėdėti prie laužo klausantis gitaros melodijų? Ji tiesiog alpsta žiūrėdama romantiškas meilės dramas? Tobuliausia dovana merginai – skirta ir jai, ir jos mylimajam, pavyzdžiui, nakvynė viešbutyje su pramogomis ar naktinis pasiplaukiojimas baidarėmis.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)