Spausdinti šį puslapį

Prieigos kontrolė užtikrins dar didesnį teritorijos saugumą

Prieigos kontrolė užtikrins dar didesnį teritorijos saugumą Prieigos kontrolė užtikrins dar didesnį teritorijos saugumą

Norint užtikrinti maksimalų teritorijos saugumą, tenka pasirūpinti ne tik tinkama tvora, bet ir pakankamai saugiais vartais. Prieigos kontrolė – tai vienas svarbiausių kriterijų, kuriuos tenka apgalvoti tveriant namų teritoriją.

Vartų sistemos gali būti labai įvairios, ir visai nesvarbu, kokią teritoriją norite aptverti – pramoninę ar gyvenamąją. Bet kuriuo atveju tikrai galėsite atrasti tinkamiausią pasirinkimo galimybę, ir užtikrinti dar didesnį saugumą.

Prieigos kontrolės mechanizmas

Galite rinktis atveriamus arba slenkančius vartus. Ir viena, ir kita pasirinkimo galimybė gali būti tikrai puikiu pasirinkimu, ir kuris šių sprendimų bus palankesnis, tai priklausys tik nuo jūsų pačių poreikių:

  • Atveriami vartai – tai klasikinis pasirinkimas, kuris pasižymi patogiu eksploatavimu ir ilgaamžiškumu. Įsirengti atveriamus vartus paprastai kainuoja pigiau nei slenkančius, tad toks sprendimas vis dar yra populiariausias;
  • Slenkantys vartai atrodo kur kas moderniau. Tokie vartai gali būti pritaikomi ne tik gyvenamosiose teritorijose, bet taip pat įvairiose pramoninėse valdose ar automobilių stovėjimo aikštelėse. Dažnai tenka pastebėti, kad automatizuoti slenkantys vartai veikia kiek greičiau, tačiau tai priklauso ir nuo konkrečių pasirinkimų.

Ir atveriami, ir slenkantys vartai gali būti dalinai arba visiškai automatizuoti, taip pat gali būti atidaromi rankiniu būdu. Jei tam tikroje pramoninėje teritorijoje automobilių atvykimas yra gana dažnas, palankiau rinktis automatizuotus vartus, nes juos atverti bus galima kur kas paprasčiau. Jei rinksitės vartus privačioje teritorijoje, tinkamiausias pasirinkimas priklausys tik nuo jūsų pačių norų.

Ilgaamžiškumas ir estetika

Betafence prieigos kontrolė gali būti įvairių saugumo lygių: pasikonsultavę su specialistais tikrai galėsite nuspręsti, koks apsaugos lygis galėtų būti geriausiu pasirinkimu, ir apsispręsti bus galima dar paprasčiau. Renkantis tinkamiausią prieigos kontrolę palanku pasidomėti, kokių gamintojų produkcija yra vertinama palankiausiai, ir tai galės jums padėti atrasti palankiausius pasirinkimus.  Prieigos kontrolė gali būti derinama prie pastato ir tvoros sistemos spalvų – šiandien siūlomas tikrai nemažas atspalvių pasirinkimas, tad visada bus galima atrasti tokius, kurie užtikrintų dar estetiškiau atrodančią teritoriją.

Prieigos kontrolė visada yra parenkama pagal tai, kokie yra kliento poreikiai: susisiekę su klientus aptarnaujančiu personalu tikrai galėsite gauti atsakymus į visus jums kylančius klausimus, ir galėsite paprasčiau priimti tam tikrą sprendimą.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)