Spausdinti šį puslapį

Ievos patarimai kokios dovanos Kalėdų proga tinka Vyrams

Ievos patarimai kokios dovanos Kalėdų proga tinka Vyrams Ievos patarimai kokios dovanos Kalėdų proga tinka Vyrams

Atrinkau keletą idėjų, kokios dovanos vyrams tiktų Kalėdų proga. Ir norėčiau su Jumis tai pasidalinti. Reikėtų pabrėžti, kad šie pasiūlymai yra visiškai mano asmeninė nuomonė.

Ekskursijos

Kaip dažnai nematome aplink save tiek daug įdomių dalykų, o išmaišę didžiąją dalį pasaulio nesame buvę ne tik visuose Lietuvos miestuose ir miesteliuose, bet net ir savo gimtojo miesto senoviniame dvare… Kiekvienas vyras yra žingeidus ir smalsus, tad su ekskursijų idėjomis juos norinčios nustebinti moterys neprašaus. Ypatingai tada, kai ekskursijos netradicinės – naktinės, požemiuose ir panašiai… Pamatykite įdomiausius ir slapčiausius Lietuvos kampelius, su profesionaliais gidais sužinokite intriguojančią istoriją ir baugiausias paslaptis. Tai puiki dovana, kuri leis ne tik sužinoti kažką naujo, bet ir pasidžiaugti originalia veikla.

Masažai ir SPA

Nors tiek tam tikros sporto rūšys, tiek specifiniai darbai iki šiol yra skirstomi į vyriškus ir moteriškus, bet atsipalaiduoti ir pasilepinti mėgstame kiekvienas. Daugelio nuomone masažai – moteriška dovana, tačiau retas vyras atsisakys atpalaiduojančio masažo ar pirties malonumų. Masažus ir SPA paslaugas galima rinktis tiek individualiai, tiek poroje. Bet kuris vyras pajus teigiamą procedūrų naudą – atsipalaiduos tiek kūnas, tiek siela, bus pamiršti visi rūpesčiai ir vargai, kiekviena nauja diena bus pasitikta su dar didesne energija. Tai dovana, tinkanti bet kokio amžiaus vyrui.

Poilsis

Poilsis reikalingas visiems, net ir stipriajai lyčiai. Juk po alinančių savaitės darbų nieko nėra geriau, nei atsipūsti jaukioje kaimo turizmo sodyboje, ar ramiame viešbutyje, kur vėliau bus galima mėgautis SPA malonumais. Nesvarbu, vyrams patinka aktyvus, ar pasyvus poilsis, rasite jų poreikius atitinkančias dovanas ir pasiūlymus.  Kad ir koks metų laikas, koks oras ar nuotaika, tikrai rasite tinkamiausią variantą netgi bet kokio amžiaus vyrui.

Dovanos dviems

Nieko nėra maloniau, nei leisti laisvalaikį su mylimu žmogumi. Nusprendę tuo pasimėgauti mūsų asortimente neabejotinai rasite Jums priimtinų pasiūlymų. Gal tai bus romantiška šokolado ar vyno degustacija, gal ekskursija po įdomias ir kiek netikėtas vietas, gal seminaras ar mokymai, bendroms žinioms pagilinti ar SPA malonumai. Pastaruoju atveju bus ne tik drąsiau ir jaukiau, bet bendra veikla padės dar labiau suartėti, kartu pajusti atsipalaidavimo malonumą. Bendra veikla suartina porą emociškai, padeda dar geriau vienas kitą pažinti ir suprasti, įsiklausyti vienas į kito norus.

Grožio pramogos

Moterys yra vadinamos dailiąja lytimi, bet vyrams taip pat reikia rūpintis savo grožiu. Nors retas stipriosios lyties atstovas tai pripažįsta ir nori pats tam skirti didelį dėmesį, bet vienokių ar kitokių procedūrų tikrai neatsisakys. Gal norite pasirūpinti sau brangaus vyro veido oda, galbūt visu kūnu, o gal slenkančiais ir lėtai augančiais plaukais? Tarp pateiktų pasiūlymų tikrai rasite poreikius atitinkančių procedūrų, kurias galėsite taikyti tiek pagal vyro, kurį norite nustebinti amžių, tiek pagal pomėgius.

Pamokos ir kursai

Kiekvienam vyrui niekada nepakenks papildomos pamokos ir kursai. Juk mokytis ir tobulėti ne tik galima, bet ir reikia visą gyvenimą, o dirbant bet kokį darbą kompetencija privalo būti keliama nuolat. Tad papildomi kursai pravers net ir labiausiai išprususiam vyrui. Įvairiuose seminaruose ir mokymuose galima ne tik sužinoti kažką naujo, bet taip pat gerai praleisti laiką, užmegzti naujų pažinčių, kurios galbūt bus naujo verslo pradžia? Taigi, dovana tinkama bet kokio amžiaus ir bet kokio išsilavinimo vyrui.

Pramogos suaugusiems

Kartu porai norisi pabūti ne tik namuose. Paieškokite pramogų, skirtų suaugusiems, rasite sau tinkamų pasiūlymų, jei ieškote kažko nekasdieniško ir jaudinančio. Gal tai bus alkoholinių gėrimų degustacijos, o gal apsilankymas striptizo klube? Neabejokite, tokios dovanos tikrai patiks Jūsų artimam vyrui. Tikrai rasite tinkamiausią pramogą, skirtą suaugusiems, kuri ilgam išliks atmintyje.

Gėlės

Gėles mėgsta gauti visi, nepriklausomai nuo žmogaus lyties, amžiaus ar net išsilavinimo. Gėlės visada maloniai nustebina, ypatingai vyrus, kurie prie tokių dovanų dažniausiai nėra pratę. Sulaužykite stereotipus ir nustebinkite sau brangų ar artimą vyrą gėlėmis ne tik gimtadienio proga – juk taip parodomas subtilus dėmesys. Plačiame asortimente galite rasiti įvairių gėlių ar netgi jau sukomponuotų puokščių, kuriomis maloniai nustebinsite net ir apatiškiausią ar tvirčiausią vyrą.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)