Advokato Šiauliose paslaugos – patikimos ir greitos

Advokatas Šiauliuose siūlo kokybiškas, greitas ir patikimas paslaugas. Šiaulių advokatai specializuojasi įvairiose teisės srityse: medicinos teisė, draudimo teisė, administracinė, baudžiamoji, šeimos, komercinė teisė bei kt. Net jeigu negyvenate Lietuvoje ir jums būtina teisinė pagalba, galimos konsultacijos nuotoliniu būdu bei reikalingų dokumentų sutvarkymas.

Viena pagrindinių teisės šakų, kurios konsultacijų prireikia – baudžiamoji teisė. Vieni dažniausių teisės klausimų, su kuriais susiduria advokatas Šiauliuose, yra:

  • Atsakomybė dėl smurto šeimoje. Nemaloni, tačiau neretai Lietuvos šeimose pasitaikanti situacija, kuomet ranka yra pakeliama prieš šemos narius, vaikus ir kitus giminaičius. Sužinojus apie tokius atvejus, būtina nedelsiant kreiptis į policiją ar kitas valdžios institucijas.
  • Dėl neteisėto informacijos rinkimo apie asmenį. Remiantis Lietuvos Respublikos įstatymais, informacijos rinkimas apie privatų asmenį gali užtraukti baudžiamąją atsakomybę, todėl jei įtariate ar sužinojote, kad apie jus arba jums artimą asmenį yra renkama bet kokia informacija, nelikite abejingi.
  • Dėl diskriminavimo rasės, tautybės, religijos ar kitos srities klausimais. Bet koks asmuo, tiek viešoje, tiek privačioje teritorije gali būti patrauktas baudžiamojon atsakomybėn, jeigu kurstė nesantaiką, užgauliojo kitus asmenis dėl jų odos spalvos, kultūrinių skirtumų ir pan.
  • Dėl grasinimų nužudyti, pakenkti sveikatai ar kitaip ją sutrukdyti. Išgirdus tokio pobūdžio grasinimus, būtina kreiptis į teisėsaugos institucijas, kurios atitinkamomis priemonėmis nubaustų neapykantą kurstančius žmones, kurių grasinimai susiję su gyvybės ir mirties klausimais.
  • Dėl dokumentų klastojimo. Kiekvienas asmuo, suklastojęs bet kokį dokumentą: tiek asmens, tiek vertybinius popierius, įvairius aktus ir pažymas, gali sulaukti baudžiamosios bylos ir nuobaudos. Remiantis šalies įstatymais, dokumentų klastojimas yra neleistina ir baudžiama veikla.
  • Dėl narkotinių ir psichotropinių medžiagų vartojimo, platinimo, pardavinėjimo ir pan. sulaikytas ir suimtas asmuo gali būti patrauktas baudžiamojon atsakomybėn, nes tai – griežtai teisiniais reglamentais patvirtinti neleistini ir baudžiami veiksmai.
  • Dėl vagysčių, sukčiavimo, plėšimo. Už kiekvieną šį draustiną veiksmą gresia baudžiamoji atsakomybė, piniginė bauda ar kitos sankcijos.

Daugiau informacijos – www.siauliuadvokatai.lt

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

0 # ikoxobi 2019-10-13 22:45
Amoxicillin 500mg Capsules: http://mewkid.net/buy-xalanta/ Amoxicillin soz.cirx.ukzinios.lt.yhc.fq http://mewkid.net/buy-xalanta/
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų