Spausdinti šį puslapį

Vairavimo kursai Vilniuje – kokybė už priimtiną kainą

Jeigu nusprendėte gauti vairuotojo pažymėjimą, vairavimo mokykla ,,Autoaidas“ – būtent tai, ko jums reikia.

Vairavimo kursai Vilniuje siūlo kokybiškas paslaugas už priimtiną kainą. Čia dirba savo srities profesionalai, ilgametę patirtį turintys vairavimo teorinės medžiagos dėstytojai bei instruktoriai. Šioje mokykloje vykdomi A1, A2, A ir B kategorijos kursai. Mokymo bazę sudaro teoriniai bei praktiniai užsiėmimai, taip pat yra galimybė nusipirkti papildomas vairavimo pamokas. Mokykla stengiasi suteikti kuo didesnį žinių ir praktikos kiekį tam, kad būtumėte pasiruošę išlaikyti vairavimo egzaminus ,,Regitroje“!

Vairavimo kursai Vilniuje, kaip ir automobilių supirkimas, yra vienos populiariausių paslaugų, kurias renkasi sostinėje gyvenantys žmonės. Nenuostabu, jog vos pilnametystės sulaukę asmenys nori kuo greičiau sėsti prie automobilio vairo ir tapti nepriklausomais vairuotojais. Vairavimo kursą be papildomų užsiėmimų sudaro penkiolika vairavimo pamokų, o tai sudaro trisdešimt akademinių valandų.  Mokykloje siūlomi automobiliai tiek su mechanine, tiek su automatine pavarų dėžėmis. Naujo, patrauklaus ir įdomaus dizaino automobiliai mokiniams leidžia jaustis saugiai, vairuoti manevringai ir stabiliai. Dera paminėti, jog kiekvienas mokinys gali pasirinkti norimą vairavimo instruktorių, atsižvelgęs į atsiliepimus, simpatijas ar kitus aspektus bei norimą vairuoti automobilį.

Vairavimo kursų mokykla siūlo įsigyti dovanų kuponus bei taiko specialias nuolaidų programas ir pasiūlymus. Nepraleiskite galimybės įgyti vairuotojo pažymėjimą ir išmokti vairuoti pas geriausius specialistus! Taip pat ,,Autoaidas“ siūlo spręsti žinių patikrinimo testus ne tik mokykloje, bet ir namuose, įvedant specialų prisijungimo kodą. Bet kuris norintis spręsti ,,Kelių eismo taisyklių“ testus už tam tikrą mokestį gali pasinaudoti šia paslauga. Klausimų bazė, priklausomai nuo naujų taisyklių ir reikalavimų kinta, todėl žengia koja kojon su naujienomis ir neleidžia netinkamai pasiruošti egzaminui.

Užsiregistruoti į vairavimo kursus galite paskambinę tinklalapyje nurodytu telefonu, užsukę į vairavimo mokyklą bei užpildę užklausos formą, pateiktą mokyklos tinklapyje. Pasirinkę norimą vairavimo kategoriją, suvedę asmeninius duomenis kaip vardas pavardė, gimimo data, telefono numeris bei elektroninis paštas, jau keleto darbo valandų bėgyje, sulauksite skambučio ir kvietimo prisijungti prie vairuojančių sostinės gyventojų.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)