Spausdinti šį puslapį

Mieliausios naujametinės dovanos

Kalėdos ir Naujųjų metų sutikimas – dvi gražios šaltojo metų laiko šventės. Kalėdos daugiau asocijuojasi su jaukumu, šiluma ir ramiu laiku artimųjų rate, o štai Naujųjų metų sutikimas dažniau švenčiamas kur kas triukšmingiau. Jei per Kalėdos dovanas atneša Kalėdų Senelis, tai Naujųjų metų proga savo artimiausiems renkame patys. Kokios yra mieliausios naujametinės dovanos?

Romantiška vakarienė

Tai bus puiki naujametinė dovana antrajai pusei, tėvams, draugų porai. Jei žinote, kokios šalies virtuvei dovanos gavėjai jaučia silpnybę, nustebinsite dar labiau. Šiandien daugelis sukamės tarsi užburtame rate: darbas, namai, buitis... Laiko sau atrandame gana retai, todėl tokia dovana bus puikus akstinas praleisti vakarą su brangiu žmogumi, palikus kasdienybės rūpesčius užnugary.

Sidabrinės grandinėlės

Papuošalas, kuris visada dovanos gavėjui primins, kokia proga jį gavo, gali tapti puikiu talismanu. Sidabrinės grandinėlės, apyrankės puikiai tiks moterims, o vyrus tikrai pradžiugins sidabrinės sąsagos. Platus papuošalų pasirinkimas leis atrasti būtent tai, ką mėgsta dovanos gavėjas. Sidabriniai papuošalai - vieni mėgiamiausių dailiosios lyties atstovių aksesuarų, derantys prie įvairių stilių.

Kažkas šilto ir jaukaus

Jei kalbame apie mieliausias dovanas, privalu į sąrašą įtraukti kažką šilto, mielo ir jaukaus, pavyzdžiui, kokybiškas šiltas chalatas, švelnus pledas, šiltas šalikas ar pirštinės, daili žvakidė bei žvakių rinkinys, šlepetės ir pan.

Personalizuota dovana

Tokia dovana visada parodo dėmesį ir būna įvertinta. Tai gali būti puodelis su vardu, nuotrauka ar užrašu, į mielų dovanų sąrašą idealiai tinka ir medinis personalizuotas rėmelis, taip pat marškinėliai, rankšluostis ir kt.

Knyga

Žinoma, tokia dovana tiks, jei dovanos gavėjas mėgsta skaityti ir prioritetą teikia popierinėms knygoms, o ne išmaniosioms technologijoms ir galimybei skaityti elektronines knygas. Knyga – išliekamąją vertę turinti dovana, tapsianti ištikimu „draugu“ niūriais žiemos vakarais.

Pliušinis žaislas

Gal kažkam tai pasirodys banali dovana, bet kad miela – ginčytis neverta.

Nuotraukų knyga

Jei puikiai pažįstate dovanos gavėją ir turite daug bendrų nuotraukų – sudėkite jas į knygą. Tai bus nuostabi dovana, liksianti mielu, apčiuopiamu prisiminimu, kurį bus labai malonu pavartyti ir po daugelio metų.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)