Chlorellos pavadinimas gali kiek išgąsdinti, kadangi lygiai taip pat skamba nemaloni liga, kuri viduramžiais nugalėjo ištisas tautas. Tiesa, šįkart mes ne apie ligą, o chlorellos dumblius, kurie naudojami šiuolaikinėje medicinoje bei maisto pramonėje, kaip efektyvus būdas užsitikrinti sveiką ir gražų kūną. Tačiau apie viską nuo pat pradžių.

Vis daugiau žmonių susidomi chlorellos dumbliais ir konkrečiau iš jų pagamintas milteliais, kurių šiuo metu galima įsigyti daugelyje prekybos vietų, kur prekiaujama natūraliu ir sveiku maistu. Iš principo atrodo, kad kinietiška produkcija nėra pati kokybiškiausia, tad kartais atrodo, kad siūlyti Kinijoje pagamintus vitaminus nėra geras pasirinkimas. Tačiau ar tikrai? Ypač tokiu atveju, kai kalbame apie chlorellos miltelius. Juk sveikata - rimtas dalykas, tad norint ją apsaugoti reikia skirti ir užtektinai dėmesio.

Sveika mityba turėtų būti neatsiejama mūsų kasdienybės dalis. Jeigu Jums pačiam sveikas maistas yra gana neskanus ir paprasčiausiai ieškote būdų, kaip galima gyventi sveikai, tačiau nekankinti savo gomurio - puikiai tiks tokie milteliai, kurie gali būti dedami į bet kuriuos patiekalus ir kurių naudingosios savybės pranoksta pilnus krepšius vaisių bei daržovių.

Chlorella dažnai pavadinama medžiaga, kuri turi daugiausia naudingųjų medžiagų lyginant su visomis kitomis augalinės kilmės atmainomis. Gėlavandeniuose vandenyse augantys dumblai yra didelis vitaminų, mineralo, aminorūgščių, baltymų, geležies šaltinis ne tik vandens gyventojams, tačiau ir žmonėms, kurie ieško paprasčiau būdo įsitikinti, kad jų kūnas bus sveikas be jokių labai didelių investicijų. Klaidingai galvojama, kad chlorellos milteliai yra tik paprasčiausias maisto papildas, kuris leidžia garantuoti, kad organizmas įsisavina reikalingas medžiagas. Tai kur kas daugiau ir kur kas naudingiau. Svarbiausia įsigyti kokybiškus miltelius, kad gautumėte tiksliai tai, kas yra žadama.

Juolab, labai daug žmonių, kurie serga pačiomis įvairiausiomis ligomis tikina, kad reguliariai vartojant chlorellą pavyko išsigydyti rimtas ligas. Jus kankina diabetas, cukraligė, mažakraujystė, imuninės sistemos blogėjimas - chlorellos milteliai yra puikus pasirinkimas, kuris padės susigrąžinti gyvenimo džiaugsmą. Svarbiausia, kad milteliai dedami į pačius įvairiausius patiekalus, tad paprasčiausiai nejusite jo skonio, jiems nereikia gaminti atskirtų patiekalų.

Paprasčiausiai kiekvieną kartą, kai tik gaminate kokius nors maisto šedevrus, įdėkite šaukštelį miltelių į patiekalą ir valgykite. Dumbliai neturi beveik jokio skonio, taigi tai nesukels jokio nepatogumo. Tuo pačiu galite būti tikras, kad į organizmą patekę milteliai pradės savo darbą. Dažniausiai jau po kelių savaičių pamatomas labai akivaizdus rezultatas. Miltelių nereikia vartoti kiekvieną dieną. Užtenka kas kelias dienas, kad organizmas nebūtų perkrautas naudingosiomis medžiagomis. Net ir per didelis vitaminų kiekis gali būti žalingas.

Chlorellos miltelių nauda yra akivaizdi. Išbandykite, džiaukitės ir būkite sveikas.


chlorella milteliai

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų