Spausdinti šį puslapį

„Babilone“ tradiciškai vyks pirkėjų itin pamėgta išpardavimų diena

Sutikite naują Lietuvos šimtmetį atsinaujinę! Jau vasario 10 dieną Panevėžio prekybos centras „Babilonas“ ruošia išskirtinę išpardavimų dieną.

Artėjant svarbiausiai šių metų šventei, šimto metų Lietuvos nepriklausomybės jubiliejui, tautiečius pasitiks krūva įvairiausių renginių, pasirodymų ir švenčių. Tad galbūt jums prireiks naujos sportinės aprangos šimtmečio bėgimui miesto gatvėmis, o gal ieškote tautinių dekoracijų namams ar dekoracijų valstybės gimtadienio vakarėliui. O kur dar artėjanti įsimylėjėlių diena, Vasario 14-oji, – juk taip malonu artimojo širdį paglostyti netikėta dovana.

Išpardavimų diena – puikus būdas pasirūpinti tiek šventiniais, tiek kasdieniais reikalais. Daugiau nei aštuoniasdešimt „Babilone“ esančių parduotuvių vasario 10-ąją siūlys nuolaidas nuo 20 proc. visoms prekėms. Lauktas išpardavimas truks tik vieną dieną, todėl jau dabar galima planuoti savo pirkinių krepšelį.

Sportuoti mėgstančių pirkėjų lauks sporto prekių parduotuvės su neįtikėtinomis nuolaidomis: „Sports Direct“ taikys papildomą 20 proc. nuolaidą visoms prekėms, „Hiatus“ parduotuvė pasitiks jus net su 40 proc. nuolaida visam asortimentui. Taip pat nuo 20 proc. nuolaidas siūlys „Puma“, „Audimas“, „Regata“ ir kitos drabužių parduotuvės. Savo stiliaus ieškantys pirkėjai būtinai turėtų užsukti į „Džinsų centrą“ bei stiliaus namus „ADDA“ ir „Piewa“, kur bus taikomos nuo 20 proc. iki 50 proc. nuolaidos. Vaikučius gražiai aprengti ir nauju žaisliuku juos pradžiuginti kvies „Baby City“, „Funtastik“ bei „Kiki Riki“, čia apsipirkti galima bus per pus pigiau.

Po žiemos atsinaujinti būstą ragina daugybė geras nuolaidas taikysiančių baldų pardavėjų. Net 20 proc. pigiau bus galima įsigyti ir lovų, ir čiužinių, ir kėdžių, ir kitų interjero detalių.

O kokios šventės be skanėstų? Jiems akcijas skelbs „Vasaris“, „Majai“, „Anyžius“ bei kitos gardumynų parduotuvės „Babilone“. Skaniai pavalgyti ir atsipūsti išpardavimo metu jus kvies visos kavinės ir užkandinės. Lankytojų taip pat nekantriai lauks neseniai duris atvėrusi vaflinė „Bubble Waffle“, kuri jums iškeps svajonių vaflius. Ir šie gardumynai, žinoma, su nuolaida!

Pirkėjai, besirūpinantys savo ir artimųjų sveikata, išskirtinių pasiūlymų laimės valandomis ras „Norfos vaistinėje“. O „Sveikatinėje“ bus siūlomos ne tik 20 proc. nuolaidos visam asortimentui, bet ir specialios akcijos pažymėtoms prekėms. Grožiu pasirūpinti kvies iki 50 proc. nuolaidas skelbsianti „Vitrina Pro“ bei „Drogas“. O „Vivi“ parduotuvėje kosmetikos galima bus įsigyti net su 40 proc. nuolaida.

Išpardavimų dieną „Babilone“ vyks išskirtinė akcija – vasario 10-ąją apsipirkusiems prekybos centre už 30 eurų ir daugiau bus dovanojami 5 eurų vertės dovanų kuponai apsipirkti juvelyrikos parduotuvėje „Tomas Gold“ (dovanų kuponų kiekis ribotas). Tuo prekybos centro staigmenos nesibaigs, daugiau pasiūlymų ir staigmenų rasite „Babilono“ interneto svetainėje www.pcbabilonas.lt ir feisbuko paskyroje: www.facebook.com/babilonaspanevezys.

Užs. Nr. 75

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)