Spausdinti šį puslapį

Valstybės jubiliejui – vaikų kurti atvirlaiškiai

 

Lietuvos paštas kviečia gyventojus švenčiant Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmetį siųsti proginių atvirlaiškių artimiesiems ir draugams. Vaikų sukurtų atvirlaiškių gyventojai nemokamai gali gauti visuose didžiuosiuose šalies savivaldybių ir prekybos centruose įsikūrusiuose paštuose.

Šiųmečiai atvirlaiškiai išskirtiniai, nes jų autoriai yra vaikai – Lietuvos pašto organizuoto piešinių konkurso nugalėtojai. Ant atvirlaiškių atsidūrusiuose piešiniuose atsispindi jaunosios kartos mintys apie nepriklausomą Lietuvą, išreikštos gražiausiomis spalvomis ir prasmingiausiais simboliais.

Valstybės atkūrimo dienai paminėti išleisti Lietuvos pašto atvirlaiškiai šią savaitę nemokamai dalinami visuose didžiuosiuose šalies savivaldybių ir prekybos centruose įsikūrusiuose paštuose. Jų siuntimas bus apmokamas įprastiniu Lietuvoje ar į užsienį siunčiamos korespondencijos įkainiu.

Šventiniai atvirlaiškiai yra viena iš Valstybės atkūrimo šimtmečiui ir Lietuvos pašto 100 metų jubiliejui skirtų iniciatyvų. Šiemet per didžiuosius Lietuvos miestų paštus keliauja Jolitos Vaitkutės pašto ženklų mozaikoje „atgimęs“ tautos patriarchas dr. Jonas Basanavičius. Be to, šiemet bus išleista pašto ženklų su įamžintais svarbiais Lietuvos istorijos įvykiais, žyminčiais kelią į Nepriklausomybę ir modernios valstybės kūrimą.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)