Spausdinti šį puslapį

Dovanų tėčiams idėjos: nuo atviruko iki prabangaus poilsio su SPA

Dovanas savo tėveliams renkame bent kelis kartus per metus. Tad jei idėjų bagažas ieškant dovanos tėčiui jau išseko, pateiksime keletą įdomių idėjų.

Portalas Statista.com skelbia apklausos apie dovanas, kurias labiausiai norėtų gauti tėčiai, rezultatus:

  1. Elektronikos ir kompiuterių prekės (24 proc.).
  2. Dovanų kuponai (23 proc.).
  3. Pramogos mieste (23 proc.).
  4. Knyga arba kompaktinis diskas (17 proc.).
  5. Bilietai į renginius (13 proc.).
  6. Atvirukai (12 proc.).
  7. Saldumynai (10 proc.)
  8. Juvelyrika (7 proc.).
  9. Kosmetika ir parfumerija (6 proc.).
  10. Namų, sodo reikmenys, gėlės (5 proc.).

Pati geriausia dovana tavo tėčiui

Jūsų tėtį labiausiai sužavės koks nors išmanus prietaisas, su prabangiais automobiliais susijusi pramoga, kepsninė ar jos įrankių komplektas, o praktiška dovana, kurios tėtis tikrai sau nenusipirks – aksesuaras arba brangūs marškiniai.

Personalizuotos dovanos vyrams

Tėtį nudžiuginkite stilingu raktų pakabuku su vaiko / vaikų nuotrauka, vardais ar pan. Tokia dovana tėtį lydės visur, kur tik jis keliaus. Tradicinė dovana tėčiui – puodelis su užrašu ar nuotrauka, o mėgstančiam gaminti tėčiui – lentelė ar kepsninės įrankiai su parinktais užrašais. Gerai paieškojus galima rasti net ir laikrodžių, ar kurių gali nugulti pageidaujami graviruoti įrašai.

Nudžiuginkite tėčius pačių darytomis dovanėlėmis

Dovanos vertė slypi tikrai ne jos kainoje. Tėčius kur kas labiau nei brangi dovana gali sužavėti pusryčiai į lovą, kuriuos paruoš ir atneš vaikučiai, piešti atvirukai ar kiti darbeliai.

Dovanų idėjos naujiems tėčiams

Pati svarbiausia – pirmą kartą švenčiama Tėčio diena, tad reikia ir tinkamo pasveikinimo. Tad šiuo atveju dovanoti galima nuotraukų rėmelį, kuriame įdėtos įsimintiniausios pirmųjų tėvystės metų nuotraukos. Jei ką tik sužinojote, kad laukiatės, puikia dovana būsimajam tėčiui gali tapti ultragarso nuotraukai skirtas rėmelis-dėklas, kurį vėliau galėsite naudoti kaip įprastą rėmelį. Naujiems tėčiams tiktų dovanoti knygą apie tėvystę.

Dovanų idėjos šauniems ir ekstremaliems tėčiams

Šauniam tėčiui patiktų koks nors aksesuaras, skirtas jo telefonui ar kompiuteriui. Itin vykęs variantas – tai universalus planšetės laikiklis.

Jei tėtis – tikras kavos ar muzikos gurmanas, jį pradžiuginsite nauju kavos aparatu arba stiprintuvu-kolonėle.

O jei jūsų tėtis – visiškas bebaimis, tuomet jam turėtų patikti šuolis su guma nuo tilto arba šuolis parašiutu.

Dovanų idėjos vyrams, turintiems puikų humoro jausmą

Jei tėtis turi gerą humoro jausmą, galite dovanoti dar vieną dovaną, kuri jau laikoma klasikine dovana vyrui: tai marškinėliai su juokingu užrašu arba piešinuku.

Kita idėja – pokštų, anekdotų knyga. Jei tėtis mėgsta žiūrėti komedijas, galite įteikti jam specialų komedijų kino kuponą. Galite tėčiui nupirkti ir kokį nors praverčiantį, bet juokingą daiktą, pavyzdžiui, įdomios formos gertuvę ar akinių laikiklį.

Dovanos tėčiams gurmanams

Jei tėtis mėgsta saldumynus ar yra tikras gurmanas, tinkama jam dovana – įvairių gėrybių krepšelis. Produktus rinkite pagal tėčio skonį: galbūt jis mėgsta įvairius sūrius, o gal negali gyventi be šokolado? Labai tiks kuponai vakarienei, degustacijai ir pan.

Dovana – buvimas kartu

Viena iš geriausių idėjų – dovanoti tėčiui galimybę drauge turiningai praleisti laiką. Tad Tėvo dienos proga suorganizuokite žygį dviračiais ar pėsčiomis, užsakykite pabėgimo kambarį ar visa šeima vykite pasikarstyti į nuotykių parką. Jei tik galimybės leis, galite užsisakyti viešbutį ir papramogauti kitame mieste ar net leistis į savaitgalio kelionę.

Tad sveikinkite mylimiausius tėvelius, dovanokite jiems savo laiką ir šiltas emocijas, o juos nudžiugins bet kuri  dovana, kurią rinksite ar kursite su meile.

Daugiau apie dovanų idėjas tėčiams skaitykite čia: http://blogas.geradovana.lt/dovana-teciui-nuo-atviruko-iki-suolio-nuo-tilto-su-guma/

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)