Spausdinti šį puslapį

5 geriausi ekonominės klasės telefonai

Nors visi norime turėti kuo geresnį išmanųjį telefoną, ne visi sau galime tai leisti. Be to, nemaža dalis aukščiausios klasės telefonų naudotojų net neišnaudoja visų galimybių, todėl įsigyti pigesnį telefoną gali būti gana praktiškas pasirinkimas.

Internetinės parduotuvės Pigu.lt ekspertai šiame tekste pasidalins savo nuomone apie 5 geriausius ekonominės klasės telefonus.

„Xiaomi Mi A1“ – „Xiaomi“ techninė įranga ir nemodifikuota „Google“ OS

Naujasis „Xiaomi Mi A1“ yra vienintelis kinų kompanijos „Xiaomi“ telefonas su nemodifikuota „Android“ operacine sistema. „Mi A1“ dalyvauja „Android One“ programoje, o tai reiškia, kad šis telefonas „Android“ atnaujinimus gaus pirmasis. Na, o įprastai „Xiaomi“ telefonai naudoja „MIUI“ vartotojo sąsaja, kuri savo išvaizda nei kiek neprimena įprastos „Android“ aplinkos ir tai kai kuriems nepatinka. Tad jeigu jūs tikrai mėgstate „Xiaomi“ telefonus (o mėgti tikrai yra ką), bet nemėgstate jų operacinės sistemos modifikacijų, „Mi A1“ yra puikus pasirinkimas. Be to, šio telefono kaina mažesnė negu 200 eurų, tačiau savo charakteristikomis, dizainu ir kameros kokybė nenuviltų net daugelio entuziastų!

„Xiaomi Redmi Note 4“ – pigus, galingas ir su ypač ilgai tarnaujančia baterija

Na, o jeigu „Xiaomi“ vartotojo sąsaja jūsų negąsdina arba ji jums netgi patinka, galite rinktis „Redmi Note 4“. Tai yra gana didelis, solidus ir labai nebrangus telefonas su galingu „Snapdragon“ procesoriumi ir didžiule baterija. Procesoriaus galios turėtų užtekti net ir grafiškai sudėtingiems žaidimams, tuo tarpu „Redmi Note 4“ baterija tarnauja bene ilgiausiai rinkoje. Taigi, jeigu jūs norite didelio, solidaus ir galingo ekonominės klasės telefono su ypač talpia baterija, tai yra puikus pasirinkimas.

„Nokia 2“ – paprastas, patikimas ir tvirtas išmanusis telefonas

„Nokia 2“ kainuoja vos apie 100 eurų, bet šis įrenginys gali daryti praktiškai viską, ką gali ir daug brangesni telefonai. Kaip ir visi kiti „Nokia“ telefonai, ekonominės klasės „Nokia 2“ naudoja beveik nemodifikuotą „Android“ versiją ir sulaukia atnaujinimų vienas pirmųjų. Jeigu planuojate žaisti grafiškai intensyvius žaidimus arba daug fotografuoti, siūlome rinktis vieną iš dviejų prieš tai minėtų telefonų, bet kitais atvejais „2“ yra puikus pasirinkimas, be to, jis turi solidžiai atrodantį ir tvirtą korpusą, kuris jums nedarys gėdos.

„Nokia 1“ – ko gero, geriausias išmanusis telefonas iki 100 eurų

Naujasis „Nokia 1“ kainuoja vos apie 90 eurų ir jis naudoja naujausią „Android 8.1 Go“ operacinę sistemą – tai yra beveik ta pati „Android 8.1“ OS, bet ji yra pritaikyta patiems silpniausiems ir pigiausiems telefonams. Nesijaudinkite, funkcionalumo neprarandate – „Nokia 1“ turi net ir „Google Assistant“ virtualų asistentą ir visus kitus „Android“ privalumus, bet tuo pačiu pigusis „Nokia 1“ veiks itin sparčiai ir stabiliai, lyg tai būtų žymiai brangesnis telefonas. Todėl tai gali būti puikus pirmasis telefonas arba atsarginis telefonas vakarėliams ar kitiems atvejams.

„Nokia 3310 (2017)“ – norintiems tik skambinti ir susirašinėti SMS žinutėmis

Jeigu pavargote nuo priklausomybės socialiniams tinklams, norite ypač ilgai tarnaujančios baterijos, jaučiate nostalgiją senajam „Nokia 3310“ arba tiesiog ieškote puikaus telefono senjorui, „Nokia 3310 (2017)“ yra tobulas pasirinkimas. Tai yra tvirtas, gražus ir paprastas telefonas su puikiu baterijos tarnavimo laiku. Jis kainuoja vos kelias dešimtis eurų, bet tarnaus tikrai ilgai. Be to, jis gali atlikti svarbiausias funkcijas – paskambinti, parašyti žinutę, arba naudoti WEB aplikacijas. Taigi, jeigu jums reikia ko nors paprasto, tai – puikus įrenginys.


Phone lookup

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Susiję įrašai (pagal žymę)