Spausdinti šį puslapį

Tradicinis sporto ir laisvalaikio prekių savaitgalis BABILONE!

Kviečiame visus daugiau judėti ir aktyviau leisti laisvalaikį! Jau gegužės 12–13 dienomis „Babilone“ vyks sporto ir laisvalaikio prekių savaitgalis.

Po truputį šylant orams vis daugiau laiko praleidžiame lauke, planuojame išvykas, atostogas, išsitraukiame dviračius ir riedučius bei prisimename kitas sporto šakas. O kad aktyvus laisvalaikis ir sportas teiktų dar daugiau malonumo, tiesiog būtina pasirūpinti patogia apranga ir avalyne! Gegužės 12–13 dienomis kviečiame pasinaudoti ypatingomis ir tik šį savaitgalį galiojančiomis nuolaidomis sporto ir laisvalaikio prekių parduotuvėse „Babilone“!

Ieškantieji patogios laisvalaikio aprangos turėtų užsukti į Hiatus parduotuvę, nes čia bus taikomos net nuo 30 procentų nuolaidos „Didriksons“, „Columbia“ ir „Napapijri“ prekinių ženklų aprangai bei 30 procentų nuolaida „Columbia“ prekinio ženklo avalynei. Be to, visi apsipirkę šioje parduotuvėje galės gauti Hiatus lojalumo kortelę nemokamai.

Na, o kad aktyviai leidžiant laisvalaikį ir vaikštinėjant po miškus nepasiklystumėte, o išalkus lengvai suruoštumėte pietus gamtoje, pasirūpinkite kompasu ir lauko virtuve – šioms prekėms Oksalio parduotuvėje gegužės 12–13 dienomis bus taikomos nuo 20 procentų nuolaidos. Planuojantys šventes ar staigmenas Oksalio parduotuvėje galės su nuolaida įsigyti ir fejerverkų, jiems bus taikomos nuo 20 iki 50 procentų nuolaidos.

Sportinius batelius ar aprangą galėsite išsirinkti ir pigiau įsigyti Puma Outlet, Regatta ir Sports Direct parduotuvėse – čia bus taikoma papildoma 20 procentų nuolaida visoms prekėms. O mėgstantys lietuviškus prekės ženklus turėtų užsukti į Audimo išparduotuvę, kurioje pažymėtos prekės bus net 20 procentų pigiau.

„Babilone“ esantis knygynas Vaga kviečia ne tik sportuoti ir aktyviai leisti laisvalaikį, bet ir apie tai pasiskaityti. Sporto ir laisvalaikio prekių savaitgalio metu Vaga knygyne bus taikoma 20 procentų nuolaida knygoms apie sportą ir sveiką gyvenseną.

Neįsivaizduojantys  laisvalaikio aprangos be kokybiškų ir stilingų džinsų, bus laukiami Džinsų Centre, kur „Mustang“ ir „Levis“ prekėms bus taikoma 20, o visoms kitoms net 30 procentų nuolaidos! Prie stilingos aprangos pritrūkus akinių nuo saulės, užsukite į Optikos Pasaulį, šioje optikoje saulės akiniams bus taikomos nuo 10 iki 35 procentų nuolaidos.

Gegužės 12, pirmąją sporto ir laisvalaikio prekių savaitgalio dieną, „Babilone“ lankysis „Intero GYM“ komanda, kuri nuo 12 iki 18 valandos lankytojams nemokamai atliks kompozicinę kūno analizę. Šio tyrimo metu galima nustatyti tokius asmens kūno rodiklius kaip biologinis amžius, fizinis tipas, paros kalorijų norma, raumenų kokybė bei daugybę kitų. O atlikus išsamią analizę savo rezultatus galėsite aptarti su sveikos gyvensenos konsultante bei gauti patarimų mitybos ir savijautos gerinimo klausimais.

Sporto ir laisvalaikio prekių savaitgalį „Babilone“ vyks išskirtinis žaidimas – apsipirkę už 50 eurų ir daugiau vienoje iš sporto ir laisvalaikio parduotuvių, turės galimybę laimėti puikių prizų! Tarp jų „Columbia“ kepuraites, „Audimas“ rankšluosčius ir daug kitų. Tuo prekybos centro staigmenos nesibaigs, daugiau pasiūlymų ir staigmenų rasite „Babilono“ interneto svetainėje www.pcbabilonas.lt ir feisbuko paskyroje: www.facebook.com/babilonaspanevezys.

Užs. Nr. 350

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)