Spausdinti šį puslapį

7 populiariausi hidroforai

Vandens siurbliai – hidroforai yra puikūs pagalbininkai tuomet, kai reikia tiekti vandenį iš įvairių skirtingų šaltinių. Jie dažniausiai naudojami ten, kur nėra centrinės vandens tiekimo sistemos, tačiau žmonės neretai pasitelkia šiuos įrenginius ir sodo priežiūrai – laisto žolę ar augalus.

Visgi, naują gaminį išsirinkti pakankamai sunku, tačiau kadangi tokiais atvejais dažnai vadovaujamės rekomendacijomis, siūlome Jums iš arčiau susipažinti, kurie vandens siurbliai daugiausiai dėmesio susilaukia Pigu.lt el. parduotuvėje – galbūt čia rasite sau tinkamiausią.

  1. HECHT 3101 INOX. Šis patogaus dydžio hidroforas labiausiai patinka tiems, kurie ketina laistyti sodo gėrybes. Tai optimalus variantas nedideliems plotams, tad jeigu ieškote kompaktiško, tačiau pakankamai našaus ir kokybiško gaminio, būtent šis modelis tikrai turėtų pateisinti Jūsų lūkesčius.
  2. Metabo HWW 4500/25 INOX. Šiek tiek didesnis ir atitinkamai galingesnis hidroforas pirkėjams patinka dėl gamyboje naudojamų kokybiškų, patvarumu garsėjančių medžiagų, kurios leidžia užtikrinti šio gaminio ilgaamžiškumą. Prie to prisideda ir speciali variklio apsauga nuo apkrovos. Jo rezervuaro talpos užteks daugeliui sode atliekamų darbų, tad jeigu domina šiek tiek didesnis įrenginys, vertėtų apsvarstyti šį variantą.
  3. Grizzly HWW 3819 Inox 1kW. Šie vandens siurbliai sukurti sodybų ir namų vandentiekiui, todėl dažniausiai rekomenduojami tiems, kurie neturi galimybės prisijungti prie centrinės sistemos. Kaip teigia patys gamintojai, tokie įrenginiai gali užtikrinti pastovų sistemos slėgį, net ir tuomet, kai vandeniu naudojasi daugiau asmenų, tad tikėtina, jog neteks patirti jokių nesklandumų.
  4. AUQB60 24L. Šis hidroforas pasižymi itin nedideliu galingumu, tačiau lyginant su kitais modeliais, taip pat yra kur kas pigesnis. Tad jeigu nekeliate vandens siurbliui pernelyg aukštų reikalavimų ir labiau siekiate sutaupyti, vertėtų pagalvoti apie šį įrenginį. Tiek šis, tiek kiti vandens siurbliai gera kaina parduodami Pigu.lt el. parduotuvėje.
  5. AL-KO HW 3000 Classic. Dėl galingo variklio šis siurblys gali būti naudojamas įvairiems tikslams, tačiau geriausiai tiks ne geriamojo, bet buitiniams tikslams naudojamo vandens tiekimui. Jis taip pat pasižymi efektyvumu, tyliu darbu ir tausoja energiją, tačiau išbandžius pavyks gerokai praplėsti visų šių privalumų sąrašą.
  6. Hecht 3800. Šis įrenginys yra tinkamas švaraus vandens tiekimui, tad jeigu ieškote itin patrauklaus kainos ir kokybės santykio, toks variantas būtent Jums. Hecht kompanija visuomet susilaukia itin daug pirkėjų dėmesio, o būtent šis modelis daugeliui patinka dėl stabilaus pagrindo ir puikių siurbimo savybių.
  7. Hecht 3680. Gerokai didesnis ir galingesnis benzininis siurblys puikiai tinka nešvaraus vandens pumpavimui. Pasirinkus tokį variantą, neteks ieškoti artimiausio elektros šaltinio, tačiau turėtumėte įsitikinti, ar toks našumas iš tikrųjų yra Jums reikalingas. Šis hidroforas ženkliai skiriasi nuo visų prieš tai minėtų modelių, tad tai kuriais atvejais verčiau pasirinkti paprastesnį variantą.

Tai – tik keletas šiuo metu populiariausių hidroforų, tad jeigu nei vienas iš jų neatitiks Jūsų reikalavimų, tikrai pavyks surasti ir kur kas daugiau dėmesio vertų įrenginių. Tuomet vertėtų atkreipti dėmesį į vandens siurblio galimybes, tarpusavyje palyginti jų parametrus ir pirmenybę teikti patikimiems gamintojams – taip tikrai priimsite teisingą sprendimą.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)