Spausdinti šį puslapį

„Kyta“ unikali verslo specifika drabužių versle

Elektroninė parduotuvė „Kyta“ pažįstama tiems, kurie tiek sau, tiek vaikams renkasi natūralių audinių drabužius. Jų asortimente vyrauja rūbai iš lino, medvilnės ir vilnos, o taip pat galima atrasti ir iš šių medžiagų siuvamų prekių namams. Kokie pagrindiniai šio verslo išskirtinumai?

Pagrindinis dėmesys – aukštai kokybei, komfortui ir ilgaamžiškumui

Apie natūralių audinių privalumus daugiau ar mažiau teko girdėti kiekvienam – tokie drabužiai yra tvirti ir ilgaamžiški, todėl net ir po skalbimo galima džiaugtis nepakitusia jų išvaizda. Be to, švelnios medžiagos maloniai liečiasi prie odos ir leidžia išvengti alerginių reakcijų – būtent dėl šios priežasties tokie drabužiai tinka ir jautresniems, su alergijomis kovojantiems suaugusiems bei jų mažyliams.

Norėdama užtikrinti maksimalią kokybę, „Kyta“ atsakingai žiūri į gamybos procesą: drabužiams yra naudojamos tik geriausių Europos gamintojų medžiagos, o pasiūti drabužiai dar kartą yra patikrinami technologo. Tad galima teigti, kad šioje parduotuvėje rasite kokybiškus, visus Jūsų ir vaikų rūbus, atitinkančius lūkesčius.

Maloni naujiena lojaliems klientams

Drabužių ilgaamžiškumas be jokių išlygų yra naudingas suaugusiems, tačiau jei kalbėsime apie vaikus, teks pripažinti, jog šia savybe bus galima pasidžiaugti gerokai trumpai – mažiesiems augant, rūbeliai greitai taps tiesiog per maži. Suprasdami šios problemos aktualumą, Kyta drabužėlių gamintojai lojaliems klientams siūlo rūbų atnaujinimo paslaugą. Toks būdas Lietuvoje dar negirdėtas, tačiau vos tik pasirodęs, sulaukė didelio pirkėjų susidomėjimo.

Rūbelių atnaujinimo specifika labai paprasta: klientai, prisijungę prie lojalumo programos, gali nemokamai atnaujinti iš šios elektroninės parduotuvės įsigytus drabužėlius. Priklausomai nuo Jūsų lūkesčių ir rūbų būklės, jie gali būti susiuvami arba prailginami – tuomet ant rankovių, kelnių klešnių, striukių berniukams, mergaitėms ar suknelės yra prisiuvamos papildomos medžiagos. Taip be papildomų investicijų vaikučių mėgstami drabužėliai yra atnaujinami ir vėl yra tinkami dėvėti tol, kol mažieji jų ir vėl neišaugs.

Šia paslauga galima pasinaudoti ir tuomet, jei drabužėlis įplyšo ar išsitepė – nusiuntę rūbelio nuotrauką konsultacijai, sužinosite galimus sprendimo būdus ir išvengsite naujų pirkinių. Pasinaudoję šia galimybe, užtikrinsite, kad vaikutis ilgai galės dėvėti savo mėgstamus rūbus ir visapusiškai išnaudosite natūralių audinių privalumus.

Mažiau grėsmės aplinkai

Šiais masinio vartojimo laikais nuolat ieškoma sprendimų, kaip kuo mažiau pakenkti aplinkai – galima teigti, jog drabužėlių atnaujinimo paslauga yra viena iš jų. Be to, ir patys „Kyta“ parduodami rūbai, vaikiškos pižamos yra siuvami iš aplinkai nekenksmingų audinių, todėl dėvėdami juos, patys asmeniškai prisidedate prie gamtos išsaugojimo.

Tikėtina, jog išsirinkę patikusius drabužėlių modelius, juos galėsite perduoti iš kartos į kartą, todėl gerokai sumažinsite išlaidas, skirtas naujam garderobui, o šiek tiek pakitusi rūbų išvaizda leis į juos pažiūrėti kitu kampu. Galite būti tikri – jų modelis greit nepabos, o komfortas lydės ilgus metus!


Daugiau: tamprės

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)