Spausdinti šį puslapį

Skatins rinktis profesinį mokymą

Šią vasarą Lietuvoje startavo 10-ies edukacinių ir pramoginių renginių ciklas „Profesinis mokymas – tavo ateities karjera!“, kurio tikslas – keisti požiūrį į profesinio ugdymo galimybes, skatinti jaunus žmones rinktis profesinio mokymosi kelią.

Renginių dalyviai supažindinami su profesinio mokymo ateities perspektyvomis, karjeros galimybėmis, verslo įmonėse naudojamomis inovatyviomis technologijomis bei sėkmės pavyzdžiais.

Renginys Ukmergėje vyks rugsėjo 12 d. prie Ukmergės kultūros centro.  Visi laukiami nuo  12 iki 18 val.  Renginio atmosferą kurs ir visus džiugins įvairūs atlikėjai bei grupės.

Visi galės išbandyti bei „pasimatuoti“ profesijas, užduoti rūpimus klausimus ir pasikalbėti su renginio svečiais.

Apie sėkmingą savo profesinį kelią pasakos verslo pasaulio atstovai:  darbuotojų atrankos agentūros „ManPower“ vadovė Božena Petukonė-Šabanienė, Visagino technologijos ir verslo profesinio mokymo centro direktorius Vytautas Petkūnas, UAB „Baltec CNC Technologies“ administracijos reikalų vadovė Dovilė Rimšaitė.

Pagrindinės diskusijų temos: darbdavių lūkesčiai darbuotojams, sparčios karjeros galimybės, profesinio mokymo privalumai, inovacijos.

Taip pat vyks viktorina, o jos dalyviai, teisingai atsakę į klausimus, galės laimėti įvairių prizų.

Atvykusieji taps ne tik interaktyvios edukacinės programos dalyviais ir klausysis oficialių kalbų, bet ir bendraus su jo svečiais neformalioje aplinkoje. Visi galės išgirsti specialistų patarimų, kaip sėkmingai suplanuoti savo karjerą, bei pasidalyti nuomonėmis ir įžvalgomis.

Projektą inicijuoja Kvalifikacijų ir profesinio mokymo plėtros centras, jis finansuojamas ES struktūrinių fondų ir valstybės biudžeto lėšomis.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)