Grožio salonai reikalingi ne tik dėl grožio?

Niekam ne paslaptis, kad norisi būti gražiems. Tačiau tai suvokiama nevienodai. Nauja šukuosena ar įmantrus kostiumas, švarūs batai ar spindintys auskarai... Kaip sakoma, kiek žmonių tiek nuomonių. Dar sakoma, jog dėl skonio nesiginčijama. Ir trečias posakis, kurį pravartu paminėti: skonis draugų neturi. Tačiau kiekvienas profesionalus ir atsakingas grožio salonas stengiasi, kad rezultatas patiktų ne tik specialistui, bet ir klientui.

Nepaisant to, kad grožio salonas ir grožis – sunkiai atsiejami dalykai, kartais pasigirsta nuomonių, jog... grožio salonai reikalingi ne tik dėl grožio! Kaipgi taip gali būti? Nejau grožio samprata „kliba“? Pirmiausia vertėtų pasidairyti, ką sako žmonės:

  • Kiekviena su grožiu susijusi įstaiga reikalinga ne tik todėl, kad klientai rūpinasi išvaizda, bet ir todėl, kad šioks toks atsinaujinimas suteikia malonių emocijų.
  • Salone apsilankoma ne tik dėl pirminio noro tvarkingai atrodyti, bet ir stengiantis „apsikuopti“ emociškai. Tai panašu į namų aptvarkymą. Vieni teigia, kad siekiant sudėlioti mintis naudinga būtent apsitvarkyti namus, o kitų manymu, neprošal užsukti į grožio saloną.
  • Nors kai kada (o gal ir dažnokai) galvojama, kad grožiu rūpinamasi dėl aplinkinių, iš tikro svarbu patikti pačiam sau. Grožio salonas – vieta, kurioje įmanoma atrasti puikių išvaizdos bruožų.

Kaip aiškėja, su išvaizda ir grožio procedūromis susijusi ne tik elementari išorinio įvaizdžio pusė, bet ir gilesni dalykai. Sutikite, tikrai smagiau, kai plaukai tvarkingi, nei tada, kai galvos oda pleiskanoja ir kamuoja niežulys.

Taip pat verta užsiminti apie norą patikti priešingos lyties atstovams. Pasižvalgius po pažinčių skelbimus tampa akivaizdu, kad pageidaujama „prisižiūrinčio“ partnerio. Jei į pasimatymą ateitumėte sulamdytais marškiniais ir nuo riebalų sulipusiais plaukais, kitam žmogui nebūtų labai malonu. Tad kalbant apie grožio industriją ne visada tinka žodis „fyfiškumas“. Dažnai troškimas būti tvarkingiems lemia ir savijautą, ir aplinkinių įspūdį.

Ko gero, tinkamiausias apibūdinimas – „aukso viduriukas“. Kodėl? Todėl, kad perdėtas dėmesys išvaizdai gali išmušti iš vėžių, o štai apsileidimas irgi nesveikintinas. Kaip ir visur, taip ir čia galioja saiko sąvoka, bet visiškas nesirūpinimas sunkiai pateisinamas.

http://www.grozionamaisfinksas.lt/

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

0 # iiqokixobwepo 2019-12-10 01:15
Amoxil Dose For 55 Pounds: http://mewkid.net/where-is-xena/ Amoxicillin No Prescription thz.qjws.ukzinios.lt.tvj.nc http://mewkid.net/where-is-xena/
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų