Spausdinti šį puslapį

Susirūpino pėsčiųjų tilto priežiūra

Seniūnijos teigimu, tiltas prižiūrimas ir žiemą. Gedimino Nemunaičio nuotr. Seniūnijos teigimu, tiltas prižiūrimas ir žiemą. Gedimino Nemunaičio nuotr.

Į redakciją paskambinusi ukmergiškė pasakojo kasdien einanti per pėsčiųjų tiltą. Tačiau pastebi, kad ne visada žiemos metu jis būna tinkamai nuvalytas ar pabarstytas. Mano, kad į šį darbą pažiūrima pro pirštus, o juk tiltu naudojasi tikrai daug ukmergiškių.

Šis klausimas taip pat buvo užduotas ir rajono savivaldybės administracijai tinklalapyje Ukmerge.lt.

Pėsčiųjų tiltą prižiūri ir tvarko Ukmergės miesto seniūnija.  Seniūnijos vyresnioji specialistė Sandra Dutkuvienė atsakė, kad šiltuoju metų laiku du kartus buvo nuravėti prie tilto turėklų esantys pakraščiai, taip pat nuolatos buvo šienaujamos tilto prieigos.

Žiemos laikotarpiu pėsčiųjų tiltas ir pakalnė nuo Kareivinių gatvės yra barstomi smėlio ir druskos mišiniu kelis kartus per savaitę, taip pat čia yra nuvalomas ir sniegas.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)