Natūrali kosmetika – kūnui ir sielai

Kasdieninis rūpinimasis savo kūnu – ritualas, kurį atlieka ir vaikai, ir seneliai. Tiesa, nors laikas ir vieta, kuomet švarinamės - išlieka tie patys, tačiau dažnai keičiasi priemonės, kurios yra naudojamos kiekvieną dieną. Anksčiau pasirenkamos pigios ir skalsiai kvepiančios higienos bei dekoratyvinės kosmetikos priemonės šiuo metu dažniausiai keičiamos ekologiškomis, kadangi rūpindamiesi savo kūnu žmonės vis labiau žvelgia į ateitį, nori atrodyti puikiai ilgą laiką, juolab, vis dažniau domisi chemijos įtaka žmogaus organizmui: ne tik išvaizdai, tačiau ir sveikatai.

Ekologiškos kosmetikos nauda

Natūrali kosmetika išpopuliarėjo kartu su žmonių sąmoningumu. Vis dažniau pasirenkamos ne tik tuo metu kūnui naudingos priemonės, tačiau ir gamtą saugantys preparatai. Taip pat žvelgiama į ilgalaikę perspektyvą, kadangi norisi atrodyti gražiai ne tik čia ir dabar, tačiau ir po dešimties metų. Jaunystės kultas taip pat pasitarnavo ekologiškos kosmetikos pramonėje. Tačiau gerai, kadangi chirurgines operacijas keičia natūralūs iš gamtos pagaminti serumai, alkoholio kupinus kremus – aliejai, kurie ypač naudingi žmogaus odai ir neturi jokio šalutinio poveikio, puikiai tinka net ir labai jautrią odą turintiems asmenims.

Ekologiškos kosmetikos pasirinkimas

Norėdami jaustis ramūs, kad įsigyta ekologiška produkcija tikrai atitinka nustatytus ES reikalavimus – pirkite tik legaliai savo paslaugas siūlančiose ir tik sertifikuotus gaminius parduodančiose prekybos vietose. Dažnas lietuvių pasirinkimas – ekogrozis.lt. Prekybos vieta mėgstama ne tik dėl plataus asortimento, tačiau ir patrauklių kainų, žinoma, konsultacijų, kurių metu galima gauti atsakymus į iškilusius klausimus bei paprasčiau rasti reikalingus produktus. Natūralu, kad eko kosmetikos naujokui gali kilti daug klausimų, o norint pasirinkti pasaulyje žinomo gamintojo produkciją – tenka daug skaityti, tad su konsultantais viskas kur kas paprasčiau. Tiesa, ekogrozis.lt prekiauja tik pripažintų ir atsakingų gamintojų kosmetikos gaminiais, maisto produktais, namų buitį prižiūrėti skirtais valikliais: Humble Brush, Jack N' Jill, John Masters Organics bei daugelis kitų prekinių vardų.

Šioje eko prekių parduotuvėje rasite viską, ko reikia, kad Jūsų kūnas, siela ir aplinka būtų laiminga, švari bei graži.

Eko produktai: nuo išorės iki vidaus

Ekologiški gaminiai apima labai platų prekių spektrą, kuris padeda pasirūpinti savo kūnu nuo A iki Ž. Pirmiausia – sveikas maistas, kadangi jeigu maitinsitės sveikai – kūnas atrodys gražiai. Antra – ekologiški kosmetikos gaminiai, kurie apima tiek higienai skirtus produktus, tiek kosmetikos gaminius. Kasdien naudodami iš ekologiškų žaliavų pagamintą muilą, dantų pastą arba šampūną – suteiksite galimybę savo odai, dantims bei plaukams išlikti visada jaunatviškais, nesugadinsite jų sulfatais bei alkoholiu, kuris dedamas į įprastus kosmetikos gaminius. Galiausiai, sveikas ir laimingas žmogus tokiu gali būti tik švarioje ir malonioje aplinkoje, kurioje nėra dirgiklių. Ekogrozis.lt siūlo įsigyti kokybiškas namų priežiūros priemones, kurios puikiai tinka alergijų turintiems žmonės ir tiems, kurie nori būti laimingi, kuriems rūpi aplinka, kurioje jie gyvena.

Išties reikia labai mažai permainų gyvenime, kad kasdienybė taptų kur kas gražesnė ir kur kas sveikesnė. Daugelis žmonių skundžiasi įvairiomis sveikatos problemomis, geria didelius kiekius vaistų ir nepagalvoja apie tai, kad problema dažnai kyla iš aplinkos, kurioje mes kiekvieną dieną leidžiame laiką.

Rūpinkitės savimi ir būsite laimingas, gražus ir sveikas. Juk gražiame kūne – sveika siela ir atvirkščiai.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų