Spausdinti šį puslapį

Tez Tour kelionės vasarą: kurios kryptys populiariausios?

Vasara – atostogų metas, kuomet tuštėja biurai, darbo valandos tampa lankstesnės ir visi esame labiau atsipalaidavę. Na, o tikrai geras atostogas dažniausiai vainikuoja kelionė į užsienio šalį, kur mūsų laukia puikaus oro garantija ir gausybė kitų pramogų bei nuotykių.

Ruošiantis atostogoms visiems tenka susidurti su tam tikrais sunkumais: vieni bijo skristi lėktuvu, kiti niekaip nesutalpina norimų daiktų į lagaminą, o tretiems sunku nustygti vietoje ir ramiai išbūti tą išsvajotos kelionės laukimą. Tačiau kiekvienas sutiktų, kad pačiu didžiausiu iššūkiu gali tapti ir atostogų krypties pasirinkimas. Juk šalių, kurias norime aplankyti – tiek daug, o laiko planavimui, kaip visada, per mažai... Kad išspręstume šią problemą, siūlome vieno didžiausių kelionių organizatoriaus Lietuvoje – Tez Tour – rekomendacijomis. Kokios Tez Tour kelionės populiariausios šią vasarą?

Nepakeičiamoji Turkija

Vieni Turkiją įsimyli ir į ją grįžta kiekvienais metais, kiti į šalį žiūri skeptiškiau, bet nepaisant visko, bent kartą gyvenime nukeliauti į Turkiją nori visi. Juk tai užkietėjusių turistų svajonių šalis, galinti pasiūlyti itin aukštą aptarnavimo kokybę ir gerus viešbučius už labai prieinamą kainą. Tačiau nereikėtų susidaryti klaidingos nuomonės ir manyti, kad Turkija tinkama tik norint visą savaitę gulėti šalia baseino ir gurkšnoti kokteilius. Tez Tour kelionės siūlo ir pažintines išvykas po šį Antikos lobyną bei begalę ekskursijų, kurių metu galite aplankyti išlikusias senovines šventyklas, amfiteatrus, kapavietes, mečetes, tiltus, tvirtoves ar pilis.

Auksinių paplūdimių karalienė – Graikija

Pastaruoju metu sparčiai populiarėja Tez Tour kelionės į Graikiją ir jos salas, tokias kaip Kreta ar Korfu. Čia rasite daug nuostabių paplūdimių, išsidėsčiusių per visą pakrantę ir traukiančių auksinės bei baltos spalvos smėliu ar skaidriu vandeniu. Čia taip pat gausu lankytinų vietų, tokių kaip Akropolis, Minotauro labirintas, Dzeuso urvai ir daugelis kitų senovę menančių paminklų. Dėmesio verta ir Graikijos virtuvė bei vietinių gyventojų svetingumas. Restoranų savininkai jus pasitiks tarsi svečius savo namuose: su nemokamomis vaišėmis ir gėrimais, o išlydės nuoširdžiomis šypsenomis.

Saulėtoji Ispanija

Ispanija – viena mėgstamiausių turistų krypčių, kurią jie paprastai renkasi ne vieną kartą. O priežasčių tam yra ir tikrai ne viena. Tai ilgas smėlėtas pajūris, nuolat šviečianti saulė, galybė kalnų, visame pasaulyje pripažintų restoranų, romėnų laikus menančių pastatų ir išlikusių šventyklų, audringų vakarėlių bei festivalių, populiariųjų Tapa užkandžių ir gausybės kitų dalykų, kuriuos Tez Tour kelionės rekomenduoja išmėginti patiems. Norintiems išties aktyvaus poilsio ir pramogų tikrai patiks karštas ispanų temperamentas ir audringos fiestos, o pasiilgusiems gamtos verta leistis į kelionę po kalnus ar atokiau esančius Ispanijos miestelius. Keliaujantiems su mažaisiais šalyje taip pat gausu įvairių pramogų, tokių kaip vandens parkai, zoologijos sodai ir pan.

Svajonių kraštas – Italija

Pagalvojus apie Italiją, daugeliui į galvą šauna jos sostinė – Roma, garsėjanti savo nuostabia architektūra ir muziejais, kuriuose eksponuojami didžiausių pasaulio tapytojų ar skulptorių darbai. Tačiau daugiau keliavę po šią šalį žino, kad joje visuomet galima atrasti ką nors naujo. Pavyzdžiui, pietuose esantis Apulijos regionas, kuris kur kas mažiau išmindžiotas turistų, tačiau tikrai turintis kaip nustebinti čia apsilankiusius. Tai Viduramžių didmiesčiai, bažnyčios ir bazilikos, tradiciniai baltinti namai, dengti plokščių akmenų stogais, be galo gardus ir sotus maistas, itin draugiški gyventojai ir smaragdinės spalvos jūra bei balto smėlio paplūdimiai, kurie garantuos puikias atostogas.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)