Spausdinti šį puslapį

Išleistuvių suknelės: kaip pasirinkti tinkamą?

Kiekvienas abiturientas su nekantrumu laukia savo išleistuvių. Ši šventė jiems simbolizuoja atsisveikinimą su mokykla ir paauglyste, vakarėlio metu jie kone pirmą kartą gali pasijusti tarsi suaugusieji, kurie išsipuošia ir keliauja į prabangų pobūvį.

Todėl išleistuvių vakaro pasiruošimui mokiniai skiria labai daug dėmesio. Vaikinai ieško dailaus kostiumo, o merginos rūpinasi suknelėmis, makiažu, šukuosena ir kitomis mažomis, tačiau svarbiomis smulkmenomis. Nepaisant visų įvaizdžio detalių, pirmasis dalykas, apie kurį merginos jau pradeda galvoti vos pradėję lankyti 12-tą klasę – išleistuvių suknelės. Kaip pasirinkti tinkamą variantą ir atrodyti šiuolaikiškai?

Nesistenkite būti pernelyg suaugusi

Dažnai išleistuvių vakarėlis svečių išvaizda primena tetos jubiliejų. Taip nutinka todėl, kad merginos lygiuojasi į visas filmuose ar pasakose matytas vakarines sukneles ir mano, kad per išleistuves turi atrodyti pompastiškai. Tačiau čia tvyro labai plona riba tarp stiliaus ir beskonybės. Geriau nesistenkite būti pernelyg suaugę ir nesirinkite pūstų, prabangių ar seksualių suknelių išleistuvėms. Laikykitės įprasto stiliaus, kuris geriausiai atspindi jūsų skonį ir asmenybę.

Nebijokite eksperimentuoti

Mokykla ir paauglystė – tas metas, kuomet galima eksperimentuoti ir neslėpti savo polėkio. Todėl drąsiai rinkitės nestandartinius sprendimus. Išleistuvių suknelės gali būti puoštos grafiti dažais, apklijuotos komiksų herojų stilistika, derinamos su sportine avalyne ar primenančios modernią, stilizuotą mokyklos uniformą. Taip išsiskirsite iš kitų ir šį vakarą prisiminsite kaip smagų, neįpareigojantį ir pilną mielos jaunatviškos beprotybės.

Nenorėkite visko iškart

Jaunatviškas maksimalizmas – sveikintinas dalykas, tačiau nereikėtų, kad jis visiškai atsispindėtų ir jūsų išleistuvių įvaizdyje. Dažnai merginos taip nori pasipuošti šiam vakarėliui, kad pernelyg persistengia. Jums tikrai nereikia suknelės, kuri bus ir ilga, ir pūsta, ir su iškirpte, ir su blizgučiais, ir su ilgu šleifu. Pasirinkite vieną ryškų akcentą ir žaiskite juo. Tai gali būti didelis kaspinas nugaroje, pūstos tiulio rankovės, plunksnomis dekoruota apačia arba karoliukais puoštas dirželis ant juosmens. Visas grožis slypi mažose detalėse, kurios atskleidžia gražiausius jūsų bruožus, o ne blaško ir kuria chaosą.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)