Karoliukai vyriškų papuošalų gamyboje

Aksesuarai - kiekvienam vyrui labai svarbus stilių išryškinantis akcentas, be kurio dažnai neįsivaizduojamas nei vieno aprangos derinys. Vis dažniau matome populiarėjančius vyriškus papuošalus, kurių gamyboje naudojami karoliukai. Kuo jie ypatingi? Kokius rinktis norint nudžiuginti save ir padaryti įspūdį aplinkiniams? 

Iš ko karoliukai gaminami? 

Pasirinkimas yra toks platus, kad išties nesunku pasiklysti, o norint atrasti tinkamus aksesuarus iš karoliukų, reikia gerokai pasukti galvą. Prieš renkantis, vertėtų atkreipti dėmesį į skirtingas jų rūšis - galbūt tai padės išskirti ypatingą papuošalą. Karoliukai gaminami iš įvairių medžiagų: 

  • skirtingų akmenų

Sakoma, kad natūralūs akmenys, priklausomai nuo rūšies, turi įvairių naudingų savybių: sukuria apsauginį barjerą, stiprina sveikatą, išmintį, padeda priimti teisingus sprendimus, suteikia pasitikėjimo savimi ar atneša į gyvenimą sėkmės ir tikėjimo. Populiarūs akmenys, kurie naudojami vyriškų papuošalų gamyboje: oniksas, nefritas, turkis, agatas, kvarcas, lazuritas, ametistas ir pan. 

  • stiklo

Jau senų senovėje iš stiklo gaminami karoliukai tapdavo ilgalaikiu grožiu, žaisminga puošmena, kurios gamyba buvo labai reikšminga ir perduodama iš kartos į kartą. Skirtingos, tarpusavyje žaidžiančios spalvos nukelia į neįprastą, netgi paslapties kupiną pasaulį. 

  • medienos

Atskleidžiantys natūralumą ir stiprybę - mediniai karoliukai. Tiek iš natūralių, tiek iš lakuotų ar dažytų spalvotų medinių karoliukų kuriami originalūs aksesuarai džiugina ne tik moteris. Papuošalai su medinių karoliukų akcentais puikiai tinka ir vyriškosios lyties atstovams. Be to, buvo manoma, jog lengvi karoliukai iš medienos padeda atskleisti gyvenimo harmoniją. 

  • gintaro

Natūralaus gintaro karoliukai - mėgstantiems elegantišką nostalgiją. Gintaro detalės yra ne tik neatskiriama juvelyrikos puošmena. Teigiama, kad ši medžiaga padeda pagerinti nuotaiką, suteikia raminantį efektą ir skatina kūrybines mintis. Skirtingų atspalvių gintariniai karoliukai leis nustebinti net pačius išrankiausius. 

Karoliukų apyrankės

Elegantiškos, puošnios, paprastos ar žaismingos apyrankės iš karoliukų - puikus akcentas, nesunkiai priderinamas prie bet kokio aprangos kodo. Apyrankės gali būti pagamintos tik iš karoliukų arba turėti kitos medžiagos akcentų. Tarkime, apyrankė iš karoliukų su tauriųjų metalų detale - idealus pasirinkimas prie įvairaus tipo drabužių. Pasipuošę tokiu aksesuaru vyrai tikrai neliks nepastebėti, tad tokį papuošalą verta rinktis ir ypatingoms progoms.  

Gintaro ar medžio karoliukų apyrankės tiks laisvalaikio stilių mėgstantiems vyrams. Reikėtų atsižvelgti į darbą, veiklą, pomėgius, aprangos stilių. Taip lengviau surasti asmenybę pabrėžiančias apyrankes! 

Karoliai ant kaklo

Dar vienas žaismingumo stiliui suteikiantis aksesuaras vyrams - karoliai. Prie laisvalaikio stiliaus drabužių galima derinti tiek ilgus, tiek trumpus kaklo papuošalus. Šių laikų asortimente gausu įvairiausio dizainio karolių - tereikia pasirinkti iš skirtingų spalvų, karoliukų skersmens bei vėrinio ilgio. Labai populiarūs ir puikiai tinkantys prie marškinėlių - rožančiaus tipo karoliai iš natūralių akmenų. 

Visais laikais bus madingi ir vertinami vienetiniai rankų darbo gaminiai, ruošiami su meile ir kruopštumu. Svarbu kiekvienam atrasti tokį aksesuarą, kuris sudėliotų aprangos derinį į reikiamas vietas! 

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų