Aptarta daugiabučių namų renovacijos eiga

Ukmergėje – renovuojami daugiabučiai. Gedimino Nemunaičio nuotr. Ukmergėje – renovuojami daugiabučiai. Gedimino Nemunaičio nuotr.

 

Praėjusią savaitę posėdžiavo rajono mero potvarkiu sudaryta naujos sudėties darbo grupė naujo modelio daugiabučių namų atnaujinimo (modernizavimo) programos įgyvendinimo vykdymui koordinuoti.

Darbo grupės pirmininkas – savivaldybės administracijos direktorius Darius Varnas, nariai: mero pavaduotoja Agnė Balčiūnienė, savivaldybės tarybos nariai Kazys Grybauskas, Kęstutis Jurkevičius, Andrius Kalesnikas, Vidmantas Krikštaponis ir Valdas Mikalajūnas, savivaldybės Teisės skyriaus vedėjas Rimas Jurgilaitis, Statybos ir infrastruktūros skyriaus vedėjas Gediminas Narbutas ir šio skyriaus vyriausiasis specialistas Algimantas Šuminskas.

Taip pat darbo grupėje dirba Architektūros ir urbanistikos skyriaus vedėjas Artūras Sakalauskas, Viešųjų pirkimų skyriaus vyriausiasis specialistas Algimantas Matiukas, miesto seniūnė Zita Pečiulienė, Vidiškių seniūnas Virgilijus Štaras, UAB Ukmergės butų ūkio direktorius Giedrius Pocius, savivaldybės Personalo ir dokumentų valdymo poskyrio vyriausioji specialistė Dalia Ivaškevičienė ir Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriaus vyriausioji specialistė Daiva Zimblienė.

D.Zimblienė informavo, kad posėdyje buvo pristatyta informacija apie daugiabučių namų atnaujinimo programos įgyvendinimo eigą bei pasiruošimą naujo etapo paraiškų teikimui.

Šiuo metu baigiami renovuoti Bažnyčios g. 3 ir Jaunimo g. 42A daugiabučiai, jau yra rengiama dokumentacija jų pridavimui.

Į pabaigą eina renovacijos darbai ir Miškų g. 32, Jaunimo g. 50, Deltuvos g. 8, Vilniaus g. 94A daugiabučiuose, daugiau nei pusė darbų jau atlikta Jaunimo g. 40, Jaunimo g. 23 ir Kranto g. 1 daugiabučiuose.

Atnaujinimo darbai neseniai pradėti Deltuvos g. 10A, Jaunimo g. 58, 46, 13 ir 19, Dariaus ir Girėno g. 8, Anykščių g. 11 daugiabučiuose.

Pritarimo iš banko dėl renovacijos finansavimo dar tebelaukia Jaunimo g. 17, 38, 44 ir 62, Anykščių g. 9, 35 ir 72, Antakalnio g. 72, S. Daukanto g. 63, Dariaus ir Girėno g. 4, Maironio g. 7, Kauno g. 27 bei Šventupės gyvenvietėje Darbo g. 1 esančių daugiabučių gyventojai.

O investicijų planai rengiami S. Daukanto g. 69, Jaunimo g. 42, Vasario 16-osios g. 51 ir 49, V. Kudirkos skg. 25, J. Basanavičiaus g. 11, Dariaus ir Girėno g. 10, 18 ir 24, Miškų g. 54 ir Vilniaus g. 96 daugiabučių renovacijai.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų