Spausdinti šį puslapį

Vonios sienelės iš stiklo ar dušo užuolaidos?

Kaip atrodo Jūsų svajonių vonios kambarys? Kiekvienas asmuo turi savo iliuziją, kokia aplinka jam pati gražiausia ir kokioje yra malonu būti. Visiškai natūralu, kad net ir patys mažiausi namų kampeliai yra komponuojami pagal kiekvieno asmens poreikius.

Planuojant savo vonios kambarį apgalvokite – kokio tipo prausimosi vieta bus sukurta. Gulima vonia jau kuris laikas nėra mėgstamas pasirinkimas. Kaip alternatyva dažnai pasirenkamos vonios sienelės, kurios labai puikiai tinka ne tik dėl patogumo, tačiau tai unikalus sprendimas ir nestandartinėse patalpose.

Vonios sienelės

Vonios sienelės pagal užsakymą dažnai įvardijamos kaip geriausias pasirinkimas, tačiau tikrai ne vienintelis. Jos pasirenkamos dėl daugelio priežasčių. Kokios yra pačios pagrindinės?

  • Vonios dušo sienelės yra gaminamos pagal individualius užsakymus, tad tai puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško nestandartinio sprendimo.
  • Taip pat jos labai tvirtos, tad įsigijus ilgus metus galėsite nesukti galvos dėl keitimo.
  • Didelis privalumas, kad jos labai sandarios. Tad atskyrus vonios patalpą per pusę – vanduo nesikaups visoje patalpoje.
  • Egzistuoja labai platus stilių pasirinkimas. Nuo paprastų, permatomų sienelių iki labai išskirtinio stiliaus, pavyzdžiui, tamsaus stiklo.
  • Taip pat didelis privalumas, kad jų kaina nėra didelė, o tarnavimo laiko tarpas – akivaizdžiai ilgas.

Dušo užuolaidos

Žinoma, užuolaidos yra pigesnis pasirinkimas nei sienelės, tačiau vertinant funkcionalumo prasme – jos pralaimi. Jos tikrai ne tokios gražios. Net ir įsigijus kokybiškas - vonios kambarys atrodo tarsi kur kas pigesnis. Taip pat jos visiškai nesulaiko vandens, todėl po maudynių visa vonios patalpos dažniausiai būna šlapia, o tai skatina ir pelėsio atsiradimą.

Nors vonios sienelės pagal užsakymą vienareikšmiškai geriausias pasirinkimas, tačiau svarbiausia, kad pasiūla egzistuoja ir ji labai įvairi, tad kiekvienas gali rasti tai, kas jam labiausiai tinka. Taigi, lyginkite galimybes, derinkite jas ir galiausiai kiekvieną dieną prauskitės tokioje vonioje, kokia Jums atrodo pati tinkamiausia ir kurioje gera bei malonu būti.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)